Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
En 22 eves no vagyok a parom 40. Masfel eve eggyut vagyunk. Elejinte csak a penze miatt altam szoba vele, de most mar bele szerettem. A baj hogy o valamiert el tavolodott tolem. Lehet hogy csak ki hasznalt engem es most mar ram unt?
Figyelt kérdés
2014. febr. 19. 14:17
1/11 anonim válasza:
te használtad ki őt :)
igazából megérdemlitek egymást :)
2/11 A kérdező kommentje:
Igy is fel lehet fogni:)de viszont ugy ereztem hogy o is szeret.hogy tud valaki eggyik naprol a masikra igy meg valtozni nem ertem
2014. febr. 19. 14:24
3/11 anonim válasza:
A hejesírásod miatt tebeléd biztos nem fog senki se szeretni.
4/11 anonim válasza:
elejinte? na franko...
gyanus, hogy csak kihasznalt teged, gondolj csak bele (felteve, ha nem okoz nehezseget...)
22 eves es 40 eves kapcsolata. generacios szakadek, stb. valamint ertelmi szintbeli kulonbseg. csak kihasznalt.
5/11 anonim válasza:
elsőnek meg a 3. nak igaza van.
6/11 anonim válasza:
Hogy lehet csak kessh miatt szóba állni valakivel??
Ez szégyen ...ne legyél semmire kellő naplopó olyan aki azt várja ,h eltartsák.Legyen már valami önbecsülésed TE CÉDA!
7/11 A kérdező kommentje:
De ha csak kihasznalt akkor masfel evig csak a tarsasagomat fizette meg? mivel hogy nem volt gyakori szexualis eletunk, es nem azert mert en nem akartam volna.nem azt mutatta, hogy minden aron csak a szex!!!!!
2014. febr. 19. 14:46
8/11 anonim válasza:
szerintem pusztán az is jó érzéssel töltötte el ,h fiatal husi van mellette egy pénzér megvett barátnő voltál beteg.De már megunt.
9/11 A kérdező kommentje:
Jogos egy penzer megvasarolt baratno voltam!!!!! De bele szerettem es hianyzik es szeretnem elhinni a velemenyeiteket csak annyira jo szinesz volt h nem hiszem el hogy csak jatszottttt
2014. febr. 19. 14:58
10/11 anonim válasza:
Magyarország én majdnem így szeretlek.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!