Miért nem értik a férfiak egy része, hogy NEM?
Figyelt kérdés
Sokszor odajönnek, vagy barátok bepróbálkoznak, randira hívnak stb, de ha nem az estem, akkor megmondom neki hogy nem, de erre ugyanúgy folytatják az ismerkedést, próbálkozást. Ennyire nincs tartásuk a mai pasiknak??2014. máj. 12. 17:50
2/11 WheneverYouWant válasza:
Van az a jelenség kisasszony hogy a nők szeretik kelletni magukat. Fontos szabály hogy az ismerkedés elején a nő ne adja oda magát, ne játszon nyílt lapokkal különben kihasználják. Valószínüleg nem érteted meg ezekkel a fiúkkal határozottan az álláspontodat ezért hiszik azt hogy csak kelleted magad.
3/11 anonim válasza:
Mert akkor azért sírnál hogy nem harcolnak érted a férfiak..
4/11 anonim válasza:
vegyél egy pisztolyt vedd elő és eltűnnek
5/11 anonim válasza:
Értik, hogy nem, de nem veszik figyelembe, ha tetszene egy lány én se venném, ha tovább próbálkozok 2 lehetőség van
-nem jön össze, nem buktam semmit
-összejön, adsz egy lehetőséget, és máris megérte az egész
(persze nem 28x próbálkozást értek, hanem 2-3szort.)
20F
6/11 anonim válasza:
Elvezem, ha konnyen elmegy akkor toketlen, ha nem probalkozik eleget toketlen. Ha meg probalkozik akkor nincs tartasa. Pfff a te fajtad miatt is korcsosultak ennyire el a dolgok...
7/11 anonim válasza:
Inkább a pasik tehetnek róla hogy a világ már ilyen,ti csak a szexre gondoltok baz.d.m.eg?
8/11 anonim válasza:
"Inkább a pasik tehetnek róla hogy a világ már ilyen,ti csak a szexre gondoltok baz.d.m.eg?" LOL ez értelmes komment volt, köszönjük
9/11 anonim válasza:
Inkább csak úgy vannak vele bizonyos pasik, hogy ha elég rámenősek és kitartóak, akkor előbb-utóbb nyernek.
Nekem egy ismerősöm így találta meg a feleségét. 3 év után adta be a derekát, azóta is együtt vannak és már férj és feleség.
10/11 anonim válasza:
Hordj stukkert magadnál a jobb megértés érdekében ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!