Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miből értik, hogy bejönnek a nőnek?
Egy férfi honnan tudja, hogy a nő nem szimplán kedves, hanem potenciális párként tekint rá?
Honnan érzik ezt annyira a férfiak?
Eztsajnos nem lehet pontosan tudni.
Ha tudnánk biztosra, nem lenne annyira nehéz leszólítani, mert tudnánk, hogy mi lesz a reakció.
Jajjjjjjjjjjjjjj bocsi!
Úgy értettem, a férfiak milyen jelekt vesznek úgy, hogy zöld a lámpa?
Mit vesznek jelnek??
Na, ez engem is érdekelne. Mert hiába mosolygok én, meg nézem az illetőt egyfolytában, ő csak bámul a pofámba, és kortyolgatja a sörikéjét.
Az, hogy kezdeményezzek, nálam ki van zárva.
Ha tetszem neki, legyen már annyira férfi, hogy veszi a jeleimet, és odajön.
Ha nem tetszem neki, akkor érthető, de akkor ne bámuljon.
sokminden elárulhatja..
de talán egyszerűbb és egyértelműbb, hogy mi az ami nem!
arra egyszerűbb rájönni hogy ha a csajt nem érdekli észre sem veszi akárhogy is próbáljuk, avagy elmegy , avagy azt mondja jajj de aranyos vagy de van barátom :)
a többi az mind lehet pozitív! :)
Én kezdeményeztem már, azt kaptam, hogy túl gyors vagyok.
Valakinek ez kell, másnak ez nyomulás. Hol a középút??
az a csaj aki valóban érdeklődik utánunk azt már ki lehet szúrni erősen! látod h zavarban van, vagy ha laza akkor mosolyog sokat figyel les néz,szinte kiesnek a szemei h b@zdmeg vegyél már észre :) próbálja igazgatni magát vagy a haját simítgatja közben oldalra les, vagy a szoknyáját ha abban van.....
onnantól kezdve a pasin múlik, hogy mer vagy nem mer...
ha viszont a pasinak tetszik a nő és a nő kezdeményez, akkor elég egy idióta az a pasi aki elhajtja a nőt, h jujj jajj nem meg ezé meg azá...ergo zavarban van, vagy már van estére partnere, vagy van valakije...
de egy nőnek ha kezdeményezni akar bármi jó, akármi..és mielőtt jönne a kérdés!!!! NEM! NEM ciki kezdeményezni.
:))
neked elég ha odamész és azt mondod h amióta bejöttél nem tudom rólad levenni a szemem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!