Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nektek bejönne egy ilyen...

Nektek bejönne egy ilyen pasi? Összejönnétek vele?

Figyelt kérdés

Picit balhésabb.Egy ideje beszélünkf fb-on,velem mindig kedves,aranyos,normális be is jövünkegymásnak szerintem okés lenne.

Viszont eléggé balhés hírében áll.Ezt ütötte le,azzal verekedet stb. nem akarom h véletlenül is magára ismerjen,ezért többet nem mondok,de focimeccsekre jár nagy kispest szurkoló. Nekem bejön,velem aranyos nincs vele semmi gond de barátnőimtől+környezetemtől folyamatosan megkapom h n kezdjek "huligánnal".

Elmondása szerint nőt nem lenne képes megütni,de azt bevallja h ilyen.

Összejöjjünk? Mit csináljak?

20/l

2014. máj. 12. 15:20
1 2
 11/18 klauszivi válasza:
Kedveskedik veled???És balhés alak....hát én szerintem csak kiszeretne használni.Velem is volt egy pont ilyen jó nem volt szurkoló de mindenkivel bunkózót meg verekedett és jópofizott velem aztán mindig csak fogdosott társaságban és le is akart fektetni de nem hagytam és akk avval a szövegel jött hogy ha szeretsz akk lefekszel na nálam ez kiverte a biztosítékot és elkhuztam.Pár héttel később a barátnőim jöttek hogy azt terjeszti rólam hogy lefeküdtünk és hogy egy nagy utcasarki vagyok.....ahogy ne vágj bele nem érné meg.Ezt csak a te érdekedbe mondom.Ne járj vele és ezt a tanácsom fogad el ha jót akarsz!!!
2014. máj. 12. 15:30
 12/18 A kérdező kommentje:

értem a sok negatív tapasztalatot de csak elbizonytalanít:/

Amúgy -tudom h hatalmas közhely- de tényleg nem olyan mint a többiek.Szóval tök intelligens,most diplomázik+két emelt nyelvvizsga.Most ezzel nem azt akarom mondani h ezek bármit is számítanak a szerelembe,de el kell utasítanom a beszűkült,unintelligens jelzőket.

2014. máj. 12. 15:31
 13/18 anonim válasza:
Majd találsz valami jobb embert is!
2014. máj. 12. 15:34
 14/18 anonim ***** válasza:

amúgy ha már eldöntötted, ami szerintem tök egyértelmű, akkor miért minket kérdezel??

Majd látogathatod a börtönbe...

2014. máj. 12. 15:35
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Intelligens aki balhézik hát ez óriási:D Hű de intelligens lehetXD Annyira, hogy másokat püföl:) Azt a édes, de sok eszed van neked is. Felejtsd el, hogy intelligens! A balhés énje kizárja. Szóval csak szimplán kedves veled, de se okos, se intelligens, se tisztelettudó, se higadt, se értelmes.
2014. máj. 12. 15:37
 16/18 anonim ***** válasza:
Az intelligencia nem egyenlő azzal, hogy valaki meg tud tanulni csomó mindent...
2014. máj. 12. 15:42
 17/18 anonim ***** válasza:

Ha Veled normális, kedves, figyelmes, akkor szerintem simán összejöhetsz vele. Az én Párom bár nem balhés, viszont nagyon bunkó mindenkivel-kivéve velem. Imádom a stílusát és hogy ennyire különbözünk egymástól. Én úgy vagyok vele, hogy amíg velem normális, figyelmes, odaadó és mindig szépen viselkedik velem, addig nem érdekel, hogy mással miként tesz. :)

21/L

2014. máj. 14. 11:24
 18/18 anonim ***** válasza:
Vagy majd vele miket tesznek. Örüljön, hogy nem visszonozza valaki ököllel.
2014. máj. 14. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!