Nektek bejönne egy ilyen pasi? Összejönnétek vele?
Picit balhésabb.Egy ideje beszélünkf fb-on,velem mindig kedves,aranyos,normális be is jövünkegymásnak szerintem okés lenne.
Viszont eléggé balhés hírében áll.Ezt ütötte le,azzal verekedet stb. nem akarom h véletlenül is magára ismerjen,ezért többet nem mondok,de focimeccsekre jár nagy kispest szurkoló. Nekem bejön,velem aranyos nincs vele semmi gond de barátnőimtől+környezetemtől folyamatosan megkapom h n kezdjek "huligánnal".
Elmondása szerint nőt nem lenne képes megütni,de azt bevallja h ilyen.
Összejöjjünk? Mit csináljak?
20/l
értem a sok negatív tapasztalatot de csak elbizonytalanít:/
Amúgy -tudom h hatalmas közhely- de tényleg nem olyan mint a többiek.Szóval tök intelligens,most diplomázik+két emelt nyelvvizsga.Most ezzel nem azt akarom mondani h ezek bármit is számítanak a szerelembe,de el kell utasítanom a beszűkült,unintelligens jelzőket.
amúgy ha már eldöntötted, ami szerintem tök egyértelmű, akkor miért minket kérdezel??
Majd látogathatod a börtönbe...
Ha Veled normális, kedves, figyelmes, akkor szerintem simán összejöhetsz vele. Az én Párom bár nem balhés, viszont nagyon bunkó mindenkivel-kivéve velem. Imádom a stílusát és hogy ennyire különbözünk egymástól. Én úgy vagyok vele, hogy amíg velem normális, figyelmes, odaadó és mindig szépen viselkedik velem, addig nem érdekel, hogy mással miként tesz. :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!