Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nektek bejönne egy ilyen...

Nektek bejönne egy ilyen pasi? Összejönnétek vele?

Figyelt kérdés

Picit balhésabb.Egy ideje beszélünkf fb-on,velem mindig kedves,aranyos,normális be is jövünkegymásnak szerintem okés lenne.

Viszont eléggé balhés hírében áll.Ezt ütötte le,azzal verekedet stb. nem akarom h véletlenül is magára ismerjen,ezért többet nem mondok,de focimeccsekre jár nagy kispest szurkoló. Nekem bejön,velem aranyos nincs vele semmi gond de barátnőimtől+környezetemtől folyamatosan megkapom h n kezdjek "huligánnal".

Elmondása szerint nőt nem lenne képes megütni,de azt bevallja h ilyen.

Összejöjjünk? Mit csináljak?

20/l

2014. máj. 12. 15:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Én messze elkerülném...
2014. máj. 12. 15:21
 2/18 anonim ***** válasza:

A focidrukkerektől mentsen az ég.. főleg a normálatlan balhésabb fajtából.. márpedig Ő az. Sutyerák, beszűkült, kisebbségi komplexussal rendelkezik az összes..

Üdv! Diósgyőrből...

2014. máj. 12. 15:22
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként mondom, amit mondani fogok. De gondold át alaposan, hogy mit fogsz tenni. Nem azzal van baj, hogy szurkoló, hanem ebből a rövid leírásból pont az jön le, hogy egy agresszív alak, aki elveri majd a feleségét mert nem vesz neki cigit/sört, aztán meg bűnbánóan vesz neki egy csokor rózsát. Aztán később megint elveri...

bocs, nem ismerem a srácot, csak annyit tudok, amennyit ide írtál, de nekem ez jön le.

2014. máj. 12. 15:23
 4/18 anonim ***** válasza:
5%

pont ilyen pasival ismerkedek, velem is teljesen normális meg aranyos, meg nőt nem ütne meg soha, de sokszor van balhé körülötte, szokott verekedni

hát szerintem amíg veled nem kezd el bunkózni meg olyan jeleket adni amiből az jönne le hogy veled is elkezdhet agresszívkodni, addig szerintem okés

5/18 anonim ***** válasza:
Én nem kezdenék vele!!!! Tapasztalatból mondom.
 6/18 anonim ***** válasza:

Én nem kezdenék vele, hiába velem aranyos meg kedves, ha a környezetével nem úgy viselkedik ahogy kéne, szerintem az kihatna a kapcsolatra is .

szerintem maradjatok barátok. :)

20L

2014. máj. 12. 15:25
 7/18 anonim ***** válasza:
Nekem ciki lenne, ha a pasim ilyen hírnévnek örvendene. Nem kezdenék vele, bár tény, hogy izgatóak a rosszfiúk, legfeljebb egy kis kalandot képzelnék el vele, komoly kapcsolatot nem.
2014. máj. 12. 15:26
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked az bejön, hogy másokat ver akkor összejöhetnél egy sorozatgyilkossal is.
2014. máj. 12. 15:27
 9/18 anonim ***** válasza:
a nőket vonzzák a rosszfiúk. De nem sokáig. Minél több nemet kapsz itt, annál jobban fog vonzani :)
2014. máj. 12. 15:30
 10/18 anonim ***** válasza:
Egyértelműen hagynod kéne. De ha mégis összejönnél vele, és véletlen kapsz egy pofont vagy bármi , akkor gondolj ezekre a komentekre.
2014. máj. 12. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!