Igénytelen ez a pasi? Összejönnétek vele?
24 éves, de úgy néz ki, mint egy öregember. A hajának a fele ősz már (de ezt befestette most), stílusa egyáltalán nincs, olyan ruhákban jár, mint a nagyapám. A kerek nyakú pólójából a nyakánál kikandikálnak a hosszú szőrök. Amúgy még soha nem szőrtelenített, csak az arcán.
A lehelete egyszer büdös volt, de betudtam annak, hogy órák óta nem ivott... De a legutóbbi találkozásnál folyt az orra, már ott volt az orrváladéka, és beletörölte a pulcsija ujjába, onnan meg az oldalához törölte.
Mit gondoltok?
A több éves kapcsolatomban is képes voltam realisztikusan látni a dolgokat, pedig szerettem, ő volt a mindenem.
Ez nálam nem zárja ki azt, hogy ne szeretném.
Tény, hogy ezt a pasit nem szeretem, de pár találkozás után nem is fogom. De ha szeretném, tárgyilagos, érzelmek nélkül is ugyanezt írnám róla a jelenlegi helyzetében.
Engem nem vakít el a szerelem:)
a hajról nem tehet
a póló alatti szőrszálak, szerintem egy 50 éves is odafigyel erre, de egy 40es tuti, hogy azért a kulturált megjelenés érdekében ahol nagyon nem illik, ott ne legyen kilógó szőrszál
nem ivott... azért ez nem ok a szájszagra, van rágó, mentolos cukorka
az orrfolyás na ez az ami igazán leírja őt.. oké, megfázott, van ilyen, de a pulcsi ujjába? ezt tényleg csak a nagyon igénytelenek csinálják
az öltözködése viszont sokat elárulhat róla, főleg ha nem törődik vele, mit vesz magára
Én csak 1 dolgot várok el, a kulturált megjelenést, ami igazán nem nagy dolog.
Szerintem ne foglalkozz vele, ha társaságban, vagy pl előtted se törődik a higiéniájával.
De amúgy mi tetszik benne?
Magasról tesz rá, hogy milyen ruhát hord... Ez számomra amúgy érthetetlen.
Belsőleg tetszik... Neten kezdtünk el beszélgetni.
szerintem valamiféle szociális problémája lehet, amit nem ártana kezeltetni, lehet h sokan átvágták, és tesz az emberek véleményére, vagy nem tudom mi miatt, de ez akkor se normális helyzet
meg nem véletlenül ismerkedik neten, abba is gondolj bele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!