Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek mit tegyek?...

Szerintetek mit tegyek? Elfelejtsem?

Figyelt kérdés
Van egy lány akibe szerelmes vagyok és már ráirtam meg beszélgettem vele,szerintem sejti is hogy valamit érzek iránta,de az utóbbi időben nem történt semmi :-( ja és pár napja láttam egy fiúval sétálni kettesben.. Még soha nem volt barátnőm és nemtudom mit tegyek valaki azt mondja h lehet el kéne engednem valaki meg azt h ne engedjem el..

2014. máj. 12. 01:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Hajts rá, mert így csak barátként kezel.
2014. máj. 12. 01:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Úgy se fogod tudni elengedni, ez egyéni tapasztalat. Próbáld meg összeszedni magad, és lépni. E a legjobb amit tehetsz.
2014. máj. 12. 01:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Tudom ezt is mondták már csak azért nem merek komolyabbat lépni mert évfolyamtársak vagyunk és félek hogy mindenki erről beszélne..utolsó: igen énis érzem magamon hogy ugyse tudom elfelejteni..
2014. máj. 12. 01:23
 4/4 anonim ***** válasza:

és ha mindenki erről beszél? Majd megtanulod lefosni mások véleményét... és ha arról beszélnének, hogy szerencsétlen gyáva alak?

Önmagadtól tényleg nem fogod elfelejteni

2014. máj. 12. 02:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!