Ha beleszerettem valakibe de semmi esélyem nála, van rá mód, hogy valahogy elfelejtsem?
Miért mondod azt, hogy semmi esélyed nálad? Vagy ki mondja meg? CSAK TE !!! Ha feladod már veszitettél... de ha próbálkozol akkor csak látni fogja a lány, hogy igen s valóban őt akarod és komolyan gondolod. Ne várj csodát 1-2 nap ismerkedés után... :)
20/F
Mindennek idő kell... még a bográcsban készült tejbegriznek is.
Első voltam.
6
Nem adnám fel, csak nemtudom mi tévő legyek.. Ma van a névnapja.. de egyszerüen már tanácstalan vagyok ..:/
irj neki egy csodálatos sms-t addig nyugodtan probálkoz, csak tanácsolom hogy légy ROMANTIKUS
akármennyire is furcsa, a nők nem mutatják de a mai világban kegyetlenül arra van szükségük.
És akkor mi van ha nem egy hete, hanem 2 éve ismerem? Egy osztályba járunk, és rájöttem hogy szeretem. Mikor megkérdeztem, lenne-e a barátnőm azt mondta nem, mert egy osztályba járunk. Szeretném elfelejteni, de sehogy se sikerül, mert minden nap látom. Biztos nincs valami módszer hogy elfelejtsem? Mert egyszerűen nem tudom.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!