Sajt089 kérdése:
Ez mi? Elfelejtsem vagy reménykedjek?
Figyelt kérdés
Szeretném a véleményeteket kikérni. Megpróbálom rövidre fogni. Kb 6 éve megtetszett egy srác, de csak látásból ismertem. Neki akkor volt már egy komoly kapcsolata így számomra esélytelen volt, plusz londonban élt. Éveken át borzasztóan tetszett és sokat ábrándoztam róla, úgy gondoltam tök reménytelenül. Évek során egyetlen egyszer sikerült vele beszélnem, az is elég felszínesre sikeredett. Már teljesen kiment a fejemből a srác mire kb 2 hónapja álmodtam róla. Annyira fura volt, hiszen csak épp hogy ismerem és már jó ideje nem gondoltam rá. Annyira fura volt ez az álom, hogy gondoltam írok neki, hogy mi újság vele. Végül beszélgetni kezdtünk és megemlítettem neki, hogy benne volt az álmomban és hogy számomra ez nagyon fura hiszen nem is ismerem, erre felhozta, hogy találkozzunk és akkor már nem lesz ismeretlen. Ő londonban élt már egy ideje és most készült kiköltözni kanadába és pont mikor írtam neki abban a 2 napban volt itt magyarországon. Nos ez az első amit nem tudok hova tenni, minek találkozott velem ha úgyis elmegy? Lehet azt hitte lesz egy kósza "numerája" indulás előtt? Vagy csak miért ne alapon? Végül találkoztunk, másfél órája volt a gépe indulásáig, ennyi időt tudtunk együtt tölteni. Meglepően jól alakult, megismertem a tesóit is (mivel kevés ideje volt a családi búcsúval kötötte össze a találkozónkat). Nagyon közvetlenek és kedvesek voltak, mint egy régen látott barátot úgy kezeltek. Meghatott kicsit. A srác iszonyúan udvarias volt és kedves, néha kicsit elvonultunk hogy kettesben legyünk. Rengetegszer mondta hogy nagyon sajnálja hogy csak ennyi időnk volt de ez most így jött ki és ha kanadában járok mindenképp szóljak neki és találkozzunk. Mikor elváltunk mondta hogy tartsuk a kapcsolatot. Na ugye én 6 éve csorgatom a nyálam utána erre egyik pillanatról a másikra találkozunk, kokettálunk...erre elmegy. Hát keserédes volt ez a találka. Kb 2 nappal később írtam neki mikor már tudtam, hogy megérkeztek kanadába, de nem válaszolt csak megnézte. Gyakorlatilag úgy kellett kiszadiznom belőle hogy írjon pár sort. Csalódott voltam, mert azt hittem ha neki is szimpatikus vagyok akkor ő fog keresni vagy legalábbis lelkesebb lesz. Aztán sikerült néhányszor hosszabban beszélnünk. Ami még nagyon furcsa, hogy rendszeresen álmodtam róla pl hogy találkozok vele véletlenül és egy csecsemőt fog akit úgy hívnak ahogy én szeretném majd a lányomat elnevezni. Ezt megemlítettem neki erre jött a hidalás, kiderült, hogy valóban úgy akarja hívni a gyerekét ha lány lesz. Na ez rémisztő volt. Aztán megemlítettem, hogy ha fiam születne hogy hívnák. Ekkor jött a második hidalás...igen, ő is ugyan úgy akarja hívni a fiát. Na persze ez hátborzongató de kissé lehetetlen is, mai napig nem tudom, hogy szívatott e vagy sem, bár nincs rá oka. Annyira szeretném ha elmélyülten tudnánk beszélgetni és sajnos türelmetlen is vagyok, félek ezzel rontom/rontottam el hogy gyakran ráírtam. Rendszeresen álmodok róla és egyiket másikat meg is említettem neki ami szerintem zavarba hozhatta vagy nem nagyon tud mit kezdeni vele mert már egy ideje nem keres vagy ha írok neki csak megnézi de nem válaszol ami nagyon zavar. Lehet érződik a túl nagy lelkesedésem. Ő is kifejezte szimpátiáját, többször mondta azóta is ha nyáron kimennék kanadába szívesen látna, azt is mondta hogy egyedül csak az óceán választ el minket, mert különben szívesen megismerne és ha beszabadulnánk egy szobába ketten sajnos vagy jól ellennénk vagy nagyon jól ellenénk ...azt hogy miért sajnos nem értettem. Már egy ideje nem nagyon tudtam vele beszélni, alig van netközelben, tudom, hogy munkát keresett legutóbb, lehet össze is jött neki és ezért nincs online. Nem tudom most ez micsoda...szeretném jobban megismerni ez meg csak úgy lehetséges ha neten beszélünk, skype vagy viber stb, de ugye ez sem az "igazi" mert élőben kéne megismernünk jobban egymást. Néha azt érzem ebből kisülhet valami fantasztikusan jó, néha meg azt hogy ez az egész részéről nem jelent nagyon semmit és nekem se kéne beleéljem magam. Mi a véleményetek? Ti találkoznátok csak úgy spontán egy tök idegennel a repülőtök indulása előtt 2 órával? Ezt az egészet nem értem :( ...Legutóbb azt álmodtam róla hogy egy fesztiválon találkoztunk, de csak messziről láttuk egymást, őt sodorta a tömeg de folyton felém nézett és tartottuk a szemkontaktot. Ez gondolom annyit jelent, hogy most más fele sodorja az élet, de ettől függetlenül érdeklem. Aztán pár napja álmodtam arról is hogy rám írt chaten, szóval ha az álmaimra alapozhatok akkor hamarosan keresni fog. Már 3 hete nem beszéltünk :(2013. jún. 26. 23:04
1/13 anonim válasza:
basszus ma a regények éjszakája van? na viszlát
3/13 anonim válasza:
Tyű, szerintem te nem vagy százas. Isten mentsen egy olyan csajtól, aki az álmaival fáraszt,meg a leendő gyerekünk nevével.
4/13 anonim válasza:
"Szeretném a véleményeteket kikérni. Megpróbálom rövidre fogni"
nem nagyon sikerült
5/13 anonim válasza:
Nem hiszem, h az álmaidra kellene alapozni. Azért álmodsz folyton róla, mert állandóan rá gondolsz. Ha valamit nagyon szeretnél, valószínű az álmodban is megjelenik.
Nekem már az agyamra ment volna egy ilyen személy, aki mindig az álmaival jön.
19/L
6/13 anonim válasza:
Szép történet de ami nem megy azt ne eröltesd! Nem szebad egy valakire ennyire rákoncentrálni. Ismerkedj menj szórakozni. Ez nem azt jelenti, hogy felejtsd el csak fogd fel úgy, hogy lesz ami lesz.
7/13 anonim válasza:
Szerintem akart tőled valamit,de nem numerát!Hogy a fenébe jöhetett volna össze,a reptéri wc-ben?Írtad,h a családi búcsúzás alkalmával történt a tali!Azt,hogy kéri,keresd mej Kanadában,ha arra jársz(amire kicsi az esély)szintén jel,hogy érdekled,szimpatikusnak talál!Én egy unszimpi embert nem kérek meg,h keressen meg külföldön,inkább örülök,h 1gyel kevesebb balfék zaklat!Viszont ha az álmaidat irogatod neki,meg hogy a leendő gyerekeidről álmodtál,na az elijesztheti,bár remélem konkrétan nem említetted meg,hogy az álomban a azok közösek!Kicsit szállj le a fellegekből,még a végén örök álmodozó,ezós csitrinek néz!Beszélgessetek inkább hétköznapi dolgokról!Most akkor van valakije?Egyébként az első felületes beszélgetés hogy történt,elmesélnéd?Ja,egy pasi két beszélgetés után,csak úgy nem fog elhívni téged,mielőtt külföldre megy,főleg mikor a családja is ott van!És nem dugni akart csak
8/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! Először is köszi a normális válaszod. Nos a találka csak úgy jöhetett létre, hogy elmentem oda abba a kávézóba ahol ő és a tesói találkoztak, persze e miatt a körülmény miatt is sűrű elnézést kért, de engem meg annyira furdalt a kíváncsiság, hogy hajlandó voltam (még szép hogy hajlandó voltam) hozzá alkalmazkodni. A másik amit tisztáznék, nem a közös gyerekeinkről álmodtam, hanem az övéről. Álmomban megkérdeztem hogyan hívják a kislányát mire azt felelte Ninának. Ezt a nevet én már régen kitaláltam a saját lányomnak. Mikor említettem neki ezt az álmom a reakciója rögtön az volt hogy honnan veszem ezt, kitől tudom mert van alapja. A legelső felszínes beszélgetésünk arról szólt, hogy kérdezgettem milyen Londonban élni, én is terveztem kilátogatni, ő ezekre a kérdésekre egykedvűen válaszolt.
2013. jún. 27. 01:05
9/13 anonim válasza:
Felejtsd el! Olyan nincs, hogy "csak" egy óceán választ el titeket. Egy-két hónapra oké, de egy életre iszonyat hosszú. Magyarországon belül nem működnek távkapcsolatok, hogy akarnál egy londoni/kanadai embertől bármit is? Vagy ő jön vissza, vagy te mész ki. Meghoznád érte ezt az áldozatot? Ő meghozná érted? Így, hogy két napokra jön Mao.-ra egyáltalán mikor lenne lehetőségetek személyesen megismerkedni annyira, hogy abból szerelem/összeköltözés legyen? Mert az ugye nem két pillanat. Bocsánat, ha ünneprontó vagyok, de ennek így nincs jövője. Annyi más ember van a világon, nem kell így beleélni magad, hanem keresgélni kell.
10/13 A kérdező kommentje:
egyébként nincsen senkije, most lépett ki egy 2 éves kapcsolatból amit megelőzött egy tini szerelemben köttetett házasság szintén 2 évig. Ő is mondta, hogy kicsit sok volt neki a komoly kapcsolatokból egy időre. Ezt többször is elmondta, kicsit olyan volt mintha azért tenné ezt, hogy ne akarjak túl sokat vagy egyáltalán semmit...nem is tudom. Az egészet nem értem. Azt meg pláne hogy mire volt jó találkozni ha úgyis elment és amúgy sem vágyik kapcsolatra.
2013. jún. 27. 01:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!