Elfelejtsem, vagy hogyan tudjam meg ő is szeret-e? (lent)
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel régóta nagyon jó barátok vagyunk, mindig elmentünk egymáshoz stb. De ő átment egy másik suliba, ami nincs is olyan messze, de nagyon ritkán találkozunk havonta 1x de volt hogy majdnem egy évig nem láttuk egymást. De èn nagyon beleszerettem. Régebben nem csinált ilyet, de ha talàlkozunk mindig megölel. Nemtudom h szeretetből teszi-e mert alapból nagyon rendes. De nemrég megtudtam h másik lányokkal az ö sulijàba is nagyon jóba van. Nemtudom öket is olelgeti-e de elmennek egymáshoz. De soha nem beszélünk facen mert szerintem mindketten félünk egymásra írniSzerintetek ő szeret? Hogyan tudom ezt kideríteni? Vagy hogyan adjam a tudtára hogy én többet érzek? Vagy a barátságunk érdekében ne?2014. jan. 19. 08:04
1/1 anonim válasza:
ha szeretne, nem csak ilyen ritkán találkoznátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!