Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy tudjam meg hogy szeret-e,...

Hogy tudjam meg hogy szeret-e, anélkül hogy rákérdeznék?

Figyelt kérdés
Elég szótlan és visszahúzódó úgyhogy már egy ideje figyelem hátha... De eddig még semmit se tudtam kideríteni. Ötlet valakinek? Tudom volt már pár hasonló kérdés de amit eddig olvastam nem vált be...

2014. jan. 7. 17:00
 1/7 anonim ***** válasza:

képzeld nálam az vállt be hogy megkérdeztem

kinyitottam a számat és beszélni kezdtem,mert nem vagyok gondolatolvasó :D

2014. jan. 7. 17:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Azt is tudnunk kéne, hogy fiu vagy vagy lány egyébként meg ha fiu vagy akkor azt figyeld hogy néz rád a lány ha lány vagy akkor nincs tippem...
2014. jan. 7. 18:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Ja és ha joba vagytok akkor simán megkérdezheted, hogy ki tetszik neki... :)
2014. jan. 7. 18:17
 4/7 A kérdező kommentje:
lány vagyok, de nem tudom hogy reagálna ha így konkrétan rákérdeznék. Fiuk ti hogy vagytok ezzel
2014. jan. 7. 18:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem valami lazábbal kéne kezdened... Szeretni valakit nagy szó. Próbáld meg inkább úgy, hogy tetszem-e, vagy kedvelsz-e ... :)
2014. jan. 7. 18:33
 6/7 A kérdező kommentje:
ez nekem is eszembe jutott de mivel nincs sok tapasztalatom nem tudom hogy hozzam föl h ne tűnjön túl rámenősnek..
2014. jan. 7. 19:44
 7/7 Beniy ***** válasza:
Szerintem ha rákérdezel, akkor ne úgy kérdezd, hogy ki tetszik neki. Ha te tetszel neki, akkor úgy sem fogja elmondani. :) Egyébként ha tényleg jóban vagytok, megbíztok egymásban és bármiről el tudtok beszélgetni, akkor szerintem nyugodtan rákérdezhetsz, hogy tetszel-e neki, vagy kedvel-e. Ha ez nincs meg, akkor először ezt kell elérni. :) Sok szerencsét!
2014. jan. 9. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!