Van olyan lány, aki megmutatná magát meztelenül anélkül, hogy hozzáérnék? 35 éves pasi vagyok, nem vagyok szatír, egyszerűen szeretem a női test látványát! Priviben is írhattok.
persze
Bözsinéni voltam a nyugdíjas otthonból szevasztok
87/n
én megmutatom magam nem vagyok gyáva mint a többiek
35n 158cm 143 kg csá
"Nem vagyok szatír..."
Weben sok ilyen oldal van... 24/L :D
Bár jó régi a kérdés, én megmutatnám, de fiatal vagyok és átlagos testalkatú, vagy minden nézőpont kérdése persze ;) , de azért azt is érdemes lenne előtte leszögezni, hogy hogy nézne ki ez a találkozás, mármint én csak levetkőznél és te ölbe tett kézzel néznél vagy az ölbe tett kezed csinálna is tán közben valamit, mert ez a nem mindegy, ugye... ;)
Amúgy egyszer megszólított egy fiú az utcán, hogy lerajzolna, mert tanul rajzolni, fel is mentem a lakására és tényleg lerajzolt, ruhában, mielőtt bárki félreértené...
Érdekes, hogy mi motiválta a kérdezőt a kérdése feltevésében, tényleg hogy képzelte ezt a jelenetet, bár ahogy látom, hogy a szerelem-szex-ismerkedés kategóriában van a kérdés, már tán nincs is több kérdésem... ;)
Amúgy ha már amúgy is régi ez a kérdés, találtál jelentkezőket? Hogy nézett ki a jelenet? Csak nézted a női testet, vagy az ismeretség és nézés után jött a szerelem és a szex is...? :D :D :D
Priviben nem válaszolok senkinek a névtelenség védelme érdekében, ám itt örömmel bárkinek bármikor... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!