Mit csináljak, ha egy lányhoz "lelkileg" vonzódok, viszont kinézetre nem jön be? (lent)
Figyelt kérdés
Van egy lány,aki elkezdett nekem irogatni a Facebookon,meg többször felcsöngetett ide.Engem is elkezdett érdekelni.Találkoznék vele,sokat gondolok rá.De testileg valahogy nem tetszik annyira.2014. máj. 9. 22:29
4/9 anonim válasza:
Adj neki egy esélyt,a szép lélekbe beleszerethetsz:D
5/9 anonim válasza:
Eldöntöd, hogy adsz-e ennek az egésznek egy esélyt (nekem már volt, hogy olyanba szerettem bele, aki először nem tetszett, a végén meg már testileg is elkezdtem hozzá vonzódni), vagy inkább hagyod, leépíted és keresel valakit, aki jobban tetszik.
Kb. ennyi variációt tudok elképzelni most hirtelen. :)
6/9 anonim válasza:
Szíj Melinda piaci csíkos szatyrát a fejire!
8/9 anonim válasza:
Vonatkoztass el mások véleményétől, és tedd fel magadnak újra a kérdést. Szerintem tudod, hogy mire gondolok...
9/9 anonim válasza:
Akkor a szép lelkét du*d meg ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!