Lányok, Hölgyek, Hogyan lehet "bevágódni" egy (főleg tizenéves korban) megközelítőleg azonos életkorú lánynál ha ismerkedésre kerülne sor?
Gondolok itt viselkedés,beszéd,megjelenés stb...
Kort is kérnék!
Légy vicces, jófej, figyelmes :)
18/L
SEHOGY!
Ez már szinte alap dolog, hogy az azonos életkorú lánynál nem fog sikerülni 95%-ban.
Mert tizenéves korban szinte minden csaj a 3-5 évvel idősebb pasikat keresi...
5össel értek egyet, de teljes mértékben. Az ilyen korú lányok nagyja nem fog komolyan szóba állni vele egy időssel, inkább többet keres. Max ha mondjuk 15-17 vagy, egy "korán érő" 13-15 -öt találhatsz.
Viszont ha azt vesszük, én egy genetikai selejt vagyok, aki vele egykorú fiút nézett ki. De még soha nem találkoztam hasonlóan elvetemült kortársammal.
17/L
Na meg még hozzá tenném... hogy a kérdésedre is válaszoljak azért. Szerintem is az egyik legfontosabb a figyelmesség, és a többieknél is azt látom, hogy szinte mindenki megemlíti. Tudom, ez nehéz, nem egy konkrét dolog. De annyi a lényeg, hogy ha szomorú, megpróbálod felvidítani. Nem kell nagy dologra gondolni, csak mondjuk odamész, kérsz egy zsepit, és közbe próbálsz ránézni, de végig mosolyogsz. Lehet utána ő is fog. Emiatt úgy érzi, te viditottad fel.
Csak figyeld, mikor milyen a kedve, és próbáld kitalálni, mikor mivel tudnál segíteni. Képzeld magad a helyébe ha tudod. Ha normális, örül a próbálkozásaidnak, és ha el tudja fogadni a hibáid egy idő után, akkor kezd és fog majd beléd esni.
Nem hiszem, hogy most előrébb jutottál, de én megpróbáltam... :'D sok sikert :)
UI: elég régi kérdés... De sebaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!