Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek mennyire igaz az,...

Szerintetek mennyire igaz az, hogy a mai tizenéves fiatalságnak csak az számít, hogy a másiknak kockahasa/nagy cicije legyen?

Figyelt kérdés
Komolyan néha az agyam eldobom, olyanokon problémáznak tizenéves kis sunák, hogy "jaj olyan kedves ez a fiú, jól érzem magam vele, látom rajta hogy szeretne szeretni tiszta szívéből... de nem az ideálom." Aztán kiderül hogy ez az "ideál" a kockahasban ki is merül :) Az én barátomnak sem volt, nem is érdekelt, viszont most elkezdett edzeni, de önmaga miatt, nem azért mert a mai világban lefikázzák azt aki nem Ken meg Barbie testtel rendelkezik. A vicc az egészben hogy a kis nyikhaj kölök 2 kilós súlyzókkal már majd kiköpi a belét, aztán inkább hagyja az egészet, helyette meg más eszközökhöz nyúl... Tizenévesen ugyan mire jó ez hogy tönkreteszi magát?
2014. jan. 30. 23:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez komolyan csak a tizenévesekre jellemző?
2014. jan. 30. 23:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem egy darabig mindenkinek a külső az első. Aztán az élet által kiosztott pofonok és csalódások általá rájönnek, hogy nem itt áll meg a dolog. Csak idő kérdése.
2014. jan. 30. 23:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Többnyire a média hatása. Egy mintát próbálnak követni, amit a többség ideálisnak, kívánatosnak, elfogadottnak vél. Azt gondolják, hogy ez a legfontosabb és ha ez megvan, a többi már nem is számít. Pedig a szépség relatív egyrészt, másrészt a kisugárzás, az értékrend sokat számít. Persze, egy lány/nő és egy fiú/férfi is adjon magára, legyen igényes. De ennek nem az a módja, hogy tizenévesen megvonják a szervezettől, ami fontos és szétkondizzák az agyukat.

"Perfection is boring." :-))

2014. jan. 30. 23:34
 4/7 anonim ***** válasza:
nem tudom,nekem túl kockás a hasam ennek a megemésztéséhez.
2014. jan. 30. 23:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem érdemes az általánosítás csapdájába esni; mint minden alól, ez alól is van - jó pár - kivétel. Az azonban vitathatatlan tény, hogy a kinézet szerepe egyre inkább felértékelődőben van, kiváltképpen ilyen korban.
2014. jan. 30. 23:36
 6/7 anonim ***** válasza:
a legtöbb fiatalnál igen ..viszont vannak kivételek akik ezekre nem fordítanak hangsúlyt mégis komoly és meghitt párkapcsolatot élnek csak az a baj hogy manapság sok ember(tisztelet a kivételnek)a mindent kirakós módszerrel játszik ..na nekem még ezért nem volt barátom,és valószínűleg nem is lesz mert a viszonylag visszafogottabb lányokon átnéznek hogy megkapjanak egy olyan lányt aki külsőre szimpatikus nekik a természetükhöz meg majd alkalmazkodnak .. L
2014. jan. 30. 23:45
 7/7 anonim ***** válasza:

nem csak a fiataloknak, midnenkinek csak/túlnyomórészt a külső számít.

"Többnyire a média hatása. "

közhely és még csak nem is igaz.

"manapság sok ember(tisztelet a kivételnek)a mindent kirakós módszerrel játszik"

ezt hogy érted?

"a viszonylag visszafogottabb lányokon átnéznek hogy megkapjanak egy olyan lányt aki külsőre szimpatikus nekik a természetükhöz meg majd alkalmazkodnak .. L"

ezt szerintem te is sejted hogy nem igaz.

1. a fiúknak van egy jelentős rétege, aki értékelné az ilyen lányt.

nem is kell messzire menni, csak itt naponta 10 szűz fiú tesz fel kérdést hogy hogyan szerezzen végre barátnőt, és vannak köztük egész tűrhetőek is. csak ugye általában ők is "visszafogottak", és nem azok a vagány srácok, akikre a "visszahúzódó" lány vágyik, illetve feltételezem neked sincsenek egyszerű elvárásaid, és te sem vagy egyszerű eset (én eddig akárhány ilyen önjelölt jókislánnyal beszéltem, végül úgy láttam, hogy a lány elvárásai jóval meghaladták a képességeit)

2. de ilyen "visszafogott" lányok nem léteznek, mert a 99% magamutogatós önértékelési zavaros húsdarab, és ha van is, annyira kevés van, hogy ha a lányok 1% lenne ilyen "visszafogott", akkor a fiúkból erre 30% jutna körülbelül.

ebből adódik, hogy kb 30x annyi esélyed van mint egy hasonló fiúnak, sőt, mivel a fiúk kezdeményeznek, még meg sem kell mozdulnod érte.

ebből eléggé kisejlik, hogy valami gyanús indok van a mögött, hogy miért nem találsz párt.

(általában a visszafogott az női nyelven azt jelenti hogy unalmas és passzív, sőt, jár hozzá legalább egy maga előtt is letagadott személyiségi probléma.) megtartom neked az ártatlanság jogát, nem tudom milyen vagy, de érdemes egy gyors ŐSZINTE önvizsgálatot indítani.

3. ma csak az a lány nem talál magának fiút aki nem akar, nem jár sehová és nem él közösségi életet (meg semmilyet) illetve elviselhetetlen. esetleg vidéken él ahol semmi lehetőség nincs így nem is tud ismerkedni.

elég nagy a valószínűsége hogy nem te vagy a kivétel.

a kérdés csak az, hogy tudsz-e valami olyat kínálni egy fiúnak, amiért képes elviselni a hibáid, illetve azokkal együtt szeretni is tud.

és itt üt be a nőprobléma: a nők 99%a a testével érvényesül. az érthető, hogy ha valaki nem azzal akar(tud), de van-e mellette szeméyisége, amit tud érvényesíteni?

ha nincs, megint kilyukadunk oda, hogy a visszafogott csak buta-unalmas fadarabot jelent.

2014. jan. 31. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!