A tizenéves lányok a legfelszínesebb lények a földön?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 15. 11:58
1/9 anonim válasza:
Inkább azok, akik nem tudják, hogy ilyen szövegkörnyezetben nagybetűvel írandó a Földön!
2/9 A kérdező kommentje:
tudom, hogy tulajdonnév, viszont ez egy weboldal, ahol informális beszélgetés zajlik. nem hiszem, hogy akkor probléma, ha nem használok nagybetűket...
2014. ápr. 15. 12:01
3/9 anonim válasza:
Szerintem maga a bolygó a legfelszínesebb...
Amúgy nem, csak a legbutábbak.(kevés a kivétel, rájuk ez nem igaz)
4/9 anonim válasza:
Beszélgetés? Aligha. Itt írásbeli kommunikáció zajlik, nem szóbeli. Az írásbeli kommunikációnak pedig a helyesírás szerves része a témától függetlenül.
Nem vádolhatsz felszínességgel senkit, ha te magad tudatlan, műveletlen vagy.
5/9 anonim válasza:
Tizenéves fiú vagy és a szünetben egy lány sem akart veled elmenni moziban?
Nem is értem, már a kérdésed alapján is fantasztikus lehetsz...
6/9 A kérdező kommentje:
#4: egyrészt ezen az oldalon szinte senki nem ír helyesen, szóval mindenkibe belekötsz ezért, vagy csak engem szerencséltetsz? másodszor: nem vádoltam senkit, csupán kérdeztem. ha valaki itt mást vádol, az te vagy. végül pedig megjegyezném, hogy te vagy az, aki akadályozod az írásbeli kommunikációt azzal, hogy offolod a kérdést.
2014. ápr. 15. 12:15
7/9 anonim válasza:
Semmi off. Te felszínesebbnek tűnsz.
8/9 anonim válasza:
16 éves lány vagyok, de szerintem igen. néha én is a felszínesebbek közé sorolom magamat, de ez nem mindenkinél igaz. mondhatnánk azt is, hogy genetika kérdése.
9/9 anonim válasza:
az tuti! ezeknek minden fiú ronda szinte de legalább ne csúfolnák meg aláznák széét az embert -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!