Miért jön be a legtöbb csajnak ha 1 pasi bunkó vele?
Mert buták mint egy hordó majom.
Önbizalmuk, kiállásuk és életképességük 0, így kell valaki, aki irányítja őket.
De azért nagy általánosságról ebben az esetben nem beszélnék, bár van ilyen bőven.
Nekem nem jön be. egyetlen egyszer teszi ezt meg valaki, és azonnal vágom ki és sosem tud elérni többet.
Most is van egy ilyen tag.Kisstílű, hazug, és nagyon ostoba, mert azt hiszi nem tudom mit művel a háttérben.Tudom.Ez a veszte:D Nekem meg a nyereségem. a kidobott nője meg fujtat rám, és minuszolgat itt ezerrel, ha ettől lesz orgazmusa, akkor én a bódógsága(orgazmusa) útjában nem állok:DD
Azért, mert naiv buta libák.
Sajnos ilyenek és nem lehet velük mit tenni. Bele kell törődni, hogy ők bizony ilyenek is maradnak ha tetszik, ha nem.
(16/l)
Nekem van egy formálódó elméletem.
Egyrészről a nők szeretik megjavítani és megváltoztatni a párjukat és boldogan fekszenek neki újra és újra a kihívásnak tökmindegy hányszor égették meg magukat.
Másrészről a nők szeretik, ha a férfi a rájuk koncentrál, de azt is szeretik, ha nem helyezik őket piedesztára és úgy kezelik őket mint a többi embert.
Tehát, szeretik megjavítani a férfit -> ergo bajos embert választanak
Ugyanakkor szeretik megváltoztatni a férfit -> mindegy milyen paraszt csak legyen mit megváltoztatni
És szeretik ha úgy bánik vele a férfi ahogy a többi emberrel -> tehát velük is bunkóként viselkedik
Végül pedig rájuk koncentráljon a férfi -> lehúzás, szex stb.
Mivel a férfi eredendően bunkó és sz*rik a világra is -> ez úgy jöhet le a nőknek mint magabiztosság, rosszfiús karakter. Mert ezek az emberek gondolkodás nélkül nekimennek mindennek és leugatnak mindenkit.
Ez egy minta amit megfigyeltem egyes csajoknál és szerintem nincsenek is tudatában, hogy ez a minta határozza meg a párválasztásukat.
Mindegyik összefügg a másikkal és ahogy én észrevettem, nagyban meghatározza, hogy milyen párt választ magának a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!