Miért van hogy a legtöbb csaj csak a "hírnév" miatt jön
össze a pasival? :/ (többi lent)
Figyelt kérdés
Konkrét példa az én esetemből (2x is!):
A csaj az elején tökre kedves, nyomulós, mások előtt hozzám búj...de amugy soha nem keres, soha nem ír rám...aztán vége....rájöttem hogy azért csinálják hogy vekerüljenek a baráti társaságomba( magyarán a testüket oda dobták nekem, hogy barátokat szerezzenek). De a bökkenő ott van hogy én sz*pom meg az Ámor fa*zát, mert mindig mély érzéseket táplálok a csajba..:(
Kérdem én, már olyan lány nemlétezik aki azért szeretne aki vagyok, nem a társaság miatt, vagy a pénz miatt( ami persze nincs, csak látszat a jó cuccok)?
Mert elég elkeserítő így a csajozás, ha az ember csak ilyen lányokat kap:(
A haveri társaságodba való bekerülés, mióta számít 'hírnévnek' ? Azt inkáb eltudom képzelni, hogy valamelyik haverod tetszett neki és általad akart közel férkőzni hozzá.
2013. aug. 11. 15:00
2/8 A kérdező kommentje:
a suliba hírnévnek számít..de amigy azért is van a ""
2013. aug. 11. 15:01
3/8 anonim válasza:
hitesd el másokkal, hogy nincs pénzed, tönkrementél, és ne legyél a középpontba. akkor már kevesebb lány fogja bekapni a horgot, viszont azok inkább a normálisabb kategória felé fognak majd hajlani
2013. aug. 11. 15:02
4/8 anonim válasza:
Csak légy türelmes, és találkozol majd olyan lánnyal, aki nem olyan felszínes. Vagy lehet, hogy van a környezetedben ilyen, csak nem nem néztél eléggé körül.
2013. aug. 11. 15:10
5/8 anonim válasza:
a napot eltakaró füstben keresem a pislákoló lángot.megzavartak a "nagy szavak".
voltaképpen te egy kiskakas vagy a miniatűr szemétkupacon avagy egy tucatsuli helyi vagány csávója és körülzsonganak a cédák mert a marketig miszerint ekkora meg akkora nagymenő vagy. aztán mégsem váltanak bérletet a háremedbe....biztos csak a krokodilbőrgatyád csábította el őket vagy a messzeföldön gizda bandád amit Ramiz Karaeski is megirigyelne az Ezelből.
szimplán csak nem látják hosszútávon a tartalmat hogy a hírverés ellenére mégis mitől vagy te menő meg a társaságod miért lenne olyan nagy durranás
2013. aug. 11. 15:15
6/8 anonim válasza:
Hmmm… hát sajna vannak ilyen lányok, de hülye kiéhezet fiúk még több, akiknek a csaj csak egy valamire kell! (a barátnőm tapasztalta is) -.- És igen az előfordulhat, h az egyik barátod tetszet neki. :/
2013. aug. 12. 10:34
7/8 anonim válasza:
naja am lany vagyok es nagyon akart jarni a varos egyik legnagyobb hirnevvel rendelkezo fiuja de akkorse jottem ossze vele nem biztam volna meg benne igy maradtunk baratok...sok a r*banc az a baj :|
2013. aug. 15. 01:03
8/8 anonim válasza:
Engem baromira nem érdekelne, a te barátaid :) És nem szeretem a tömeget. Remélem találsz egy normális lányt, sok sikert^~^
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!