Seerorin kérdése:
Miért csinálhatja? (hosszú történet)
Figyelt kérdés
Megismertem nemrég egy lányt. Facebookon láttam random aztán vicces módon már-már sorsz szerűen ugyanazon a napon találkoztunk is egy buliban. Vonzóan nézett ki és elég egyedi stílusa van öltözködésből, de ez lényegtelen. Szóval találkoztunk beszélgettem vele és másokkal is. Különösebben nem foglalkoztunk egymással. Állt és bambult és szóltak hozzá. Én játékosan megpöccintettem az orrát mire ő azt mondta leharapja az ujjam. Játszani kezdtünk és eléggé megharapott. Meg ezután még párszor az arcomba mászott. Végül aztán később elkezdtünk facebookon beszélgetni. Azt mondta nem vonzódik hozzám. Elfogadtam, de beszélgettünk. Most szombati napon beszélgettünk délután én egy ismerőssel mentem volna kocsmázni ő pedig találkozott egy sráccal. Végül azt mondta, hogy ők is velünk tartanának. Pedig már facebook alapján is sejtettem, hogy ez randevú kettejük között. Végül beültünk egy helyre, aztán úgy döntöttünk feljövünk hozzám. Feljöttünk közben ő beszélgetett a sráccal és többször is incselkedett velem. Megütött belém kötött, de csak játékosan. Végül megharapta a kezem... A lényeg, hogy összejött a sráccal az nap este. Viszont megkért, hogy ígéretemhez híven masszírozzam meg(tanultam masszírozni ezért érdekelte). A haverom már hazament szóval hárman voltunk csak. Masszázs közben félreérthető utalásokat tett és többször is nyöszörgött. Végül mielőtt ők is elmentek még letámadott és "bunyóztunk" én a falhoz szorítottam és ő nyöszörögni kezdett. Aztán gyorsan észbe kapott és kérte, hogy engedjem el. Az ekkor már "pasija" meg is jegyezte, hogy a falhoz szorítást valszeg tényleg szereti a lány. Másnap a csaj bejelentette FB-n, hogy nem járnak mégsem mert nem szerelmes a srácba. Azóta próbáltam FB-n finoman utalni rá, hogy esetleg szeretnék többet mint barátság amire ő azt mondta ne szivassam magam. Nem értem, hogy most akkor mi is van. Állítólag fizikailag nem vonzom. Számíthat ez ennyit, vagy lehet esélyem? Elnézést a hosszú szöveg miatt.2014. máj. 7. 16:59
1/2 anonim válasza:
Végigolvastam, mindkettőtökkel flörtölt, mert élvezte mindazt a reakciót, amit ki tud váltani belőletek.
De eleve meg kéne nézned a mostani 15-20 közötti korosztályt, akár 6-7 fiúval is flörtöl egy lány, mert amíg vannak akik körbeugrálják, addig hízelgőnek és szórakoztatónak fogja tartani. Ha téged nem zavar, hogy komolytalan lány, aki még csak játszik a nőiességével, akkor nyugodtan kavarj vele.
Ha komolyabb párkapcsolatra vágynál, jobban jársz ha felejted. Mérlegelj.
2/2 anonim válasza:
Ez a csaj mindenkit csak szédít,de komolyabbat egyikőtöktől sem akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!