Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarja megpróbálni sem, ha tetszem neki? (Kicsit hosszú lett a történet, bocsánat)
Van egy fiú (20 éves), akinek tetszem 3 éve. Még 1 éve egy suliba jártunk, és alig beszéltünk, de nem voltam vele túl kedves.(Mert idegesített, hogy ekkora az egója és göndoltam nehogy már azt higgye, hogy mindenkinek tetszik)Pedig tetszett nekem is, csak nem akartam beadni a derekam vagy hogy mondjam:D
Most találkoztam vele egy buliban és táncoltunk meg beszéltünk (rám is próbált hajtani, de én közöltem vele, hogy egyéjszakéás kaland nálam nem játszik...sőt még smárolni sem szoktam buliban, hogyhogy ha ma este szexet akar keressen mást..de nem ment el.. ) Majd elkezdte mondani, hogy ez így nem jó és, hogy két évvel ezelőtt rámhajtott volna...vagy az lenne jó neki, ha mindketten 30 év körüliek lennénk, mertmost nem a Nagy Őt keresi...
De ezt nem értem...én sem a "Nagy Őt" keresem, de attól még megpróbálhatnánk a kapcsolatot,ha meg nem emgy akkor békén hagyjuk egymást és szakítunk azt annyi.Meg ha két évvel ezelőtt összejött volna velem most miért nem? Vagy most abban a korszakban van, hogy csak az egyéjszakás kalandokra megy?
és miért érdekel egy fajankó hogy milyen korszakát éli? Éljen amilyet akar, te meg keress magadnak valami értelmesebb pasit.
Nem olyat aki csak kalandot keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!