Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért változott meg?

Miért változott meg?

Figyelt kérdés

Van egy srác, kb. egy éve ismerem, jóban vagyunk. Mindig összeakadt a tekintetünk, 'bambán' mosolygott rám, feszült és zavarban volt a jelenlétemben, dicsérgetett, többször megérintett, ha kettesben voltunk.

Mostanság viszont olyan, mint "taktikát" váltott...

Ha meglát, nem mosolyog, inkább lesüti a szemét.

Van, hogy észre sem vesz. (Ez mondjuk ritkán van) Nem tudom, hogy direkt, vagy szimplán nem vett észre az utcán, de akkor is fura.

Nem túl jó érzés, máskor midig nézett, mosolygott, most meg olyan, mint aki kellemetlenül érzi magát, ha meglát. A tekintetében van valami fura... Mi baja lehet?

2014. máj. 7. 15:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy megbántottad valamivel amiről te nem is tudsz, vagy esetleg megtudott rólad valamit és azért. Én is ismerek egy csávót aki szintén így volt egy lánnyal, nagyon jóban voltak, de a csávó többet is el tudott volna képzelni barátságnál, és mikor a csajnak lett barátja, onnantól a csávó nem is beszélt vele, mert megsértődött meg féltékeny volt, hogy nem őt választotta pasinak hanem mást. Nem jöttél össze mostanában valakivel? Mert lehet hogy azzal a sráccal is ez a helyzet amit leírtam.
2014. máj. 7. 15:41
 2/5 A kérdező kommentje:

Nincs senkim. Nem is bántottam meg. Talán bizonytalan?

Annyira kellemetlen, hogy nagyon jóban vagyunk, és olykor olyan velem, mint egy idegennel. Köszön, de nem jön pl. oda hozzám. Közben fancsali képet vág. Idegesítő.

2014. máj. 7. 15:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor nem tudom, ha neked sincs senkid meg neki se, és nem tudsz róla hogy bármivel megbántottad volna, akkor lehet, hogy az van, hogy valamit megtudott rólad, és azért nem beszél veled, vagy pedig csak szimplán hülye.
2014. máj. 7. 15:54
 4/5 anonim válasza:
Szerintem hagyjuk ezt a "megbantottad valamivel" sztem csak szimplan mar tobbet erez mint baratsag es nem tudja hogyan kozolje veled :) menj oda es kezdj el vele dumcsizni :))
2014. máj. 8. 21:23
 5/5 A kérdező kommentje:

Megpróbálok majd beszélni vele, ha lesz rá alkalmas helyzet. :)

Rá is kérdeznék van-e valami 'baja', de gondolom letagadná.

2014. máj. 8. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!