Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért változott meg az érzésem...

Miért változott meg az érzésem felé?

Figyelt kérdés
Nos volt egy férfi akibe először totálisan belé voltam zúgva. Az utóbbi időben nem találkoztam vele és teljesen elmúltak az érzéseim. Egyszer meg is bántott azóta nem kerestem a társoságát.Ő egyedüli.A kollegája viszont elkezdett vonzani szexuálisan és többet gondolok ő rá. Ő bátrabban elhív helyekre,csak vele egy baj van házas.Tudom ,hogy az első pasival lenne jobb összejönni,de valahogy 2-3hét alatt elmúltak felé az érzelmeim.Mit tegyek ,hogy újból őt szeressem?? Hogy mutassam ki felé?? Segítenétek?? Köszönöm

2013. okt. 2. 15:58
 1/2 anonim válasza:

akkor ez csak egy fellángolás volt.

Nem tudsz a szívednek parancsolni, hogy akkor szeresd már őt ne őt..felesleges erőltetni szerintem.

2013. okt. 2. 16:05
 2/2 anonim ***** válasza:
ez nem így működik h akarod szeretni és tádám,máris szereted.
2013. okt. 2. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!