Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változott meg az érzésem?
Figyelt kérdés
Na szóval az van,hogy 5 éve van egy pasi haverom,aki olyan 7 évvel idösebb nálam. Régebben amikor még 14 éves voltam,persze nem vettem észre rajta hogy tetszem neki,inkább olyan volt mint ha a huga lettem volna. De már betöltöttem a 18-at és kb azóta azt veszem észre,hogy tetszem neki,meg direkt küld smst, hogy menjek le az xy szórakozohelyre,mert ő is ott van. Egyszer így is történt,de mivel társasságal voltam nem jött oda. Viszont várt amíg el nem menek a helyről és kint várt,hogy hazakisérhessen. Már akkor tudtam,hogy ez nem az a régi barátság meg minden,és nagyon rossz érzésem volt,mert nekem egyáltalán nem jön be. Régen tetszett, de akkor még elég gyerek voltam :D Szóval mostanában is bulikban odajön átkarol,táncolni akar velem,meg írja képeimhez,hogy szép vok stb stb,és tuti h bejövök neki. De az a baj,hogy én csak barátként nézek rá és ez az érzés is kezd elmúlni,tisztára kiábrándító,és evvel csak elüldöz magától. Már nem is szivesen beszélgetek vele,pedig nyiltan még nem próbálkozott,meg nem is mondta. Régebben uyganez volt egyik haverommal,hogy egyszerűen már idegesített,mert tudtam h tetszem neki. De azóta van barátnője,szoval vele már elmult ez az érzés és azota tovább haverkodunk ,találkozunk. De ez a fiu nagyon aggaszt,szerintetek velem van a baj? :D Itt aggodom,ahelyett hogy örülnék,hogy tetszem valakinek. Szeintetek mit tegyek? Volt már nektek is hasonló eset?2010. máj. 20. 19:19
1/1 anonim válasza:
Mondjuk beszélj vele. Ha jó haverod, ennyit megérdemelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!