Mit csináljak? Lány vagyok és tetszik egy srác.
Figyelt kérdés
Ami az igazság, hogy ha olyan tökös csávó lenne, akkor már rengeteg alkalma lett volna kezdeményezni valamit. De nem tette. Néha úgy tűnik mintha egyáltalán nem érdekelném, máskor meg úgy látom, mintha lenne esélyem. Nem vagyok egy rondaság, szerintem tényleg lenne esélyem, de azért hadd ne én legyek az aki randizni hívja a srácot :(2014. máj. 6. 19:10
11/13 A kérdező kommentje:
hát akkor basszuskulcs, ne nézzen! :D
2014. máj. 6. 20:02
12/13 anonim válasza:
Mondhatok valamit? Próbáld meg, kezdeményezz te:) Én is elég félénk vagyok, ergó örülnék neki, ha egy lány odajönne. Nem 1 emberen múlik:D 17f
13/13 csingilingg84 válasza:
Kedves Kérdező, bárcsak tudnék segíteni. Az a fene nagy igazság, hogy én is pontosan ilyen helyzetben vagyok :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!