Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagyon tetszik egy fiú, és...

Nagyon tetszik egy fiú, és észre vettük barátnőmmel hogy én is tetszek neki, mert néz engem akkor ha valaki más beszél vele, és keresi a társaságomat nagyon. Barátnőm azt mondja hogy most lépjek én DE HOGYAN?

Figyelt kérdés
Mit csináljak?
2014. máj. 4. 21:00
 1/3 anonim ***** válasza:
talán beszélni kéne vele, nem gondolod?
2014. máj. 4. 21:00
 2/3 anonim válasza:
Beszélj vele legyél hozzá kedves és éresztesd vele hogy igent mondanál . Ha félős vagy akkor csak simán felelsz vagy merszbe mondjad a barátnődnek hogy kérdezze azt hogy "xy az vagy te na xy ha megkérdezné pista hogy jártok e mit mondanál" akkor gyűjtsd össze az összes bátorságodat és mond hogy igent mondanál ilyen egyszerű
2014. máj. 4. 21:15
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :DD és szoktam vele beszélni mikor barátnőm anya elmegy és visz minket magukkal :))) ami elég sűrűn van.Szóval nem csak ott szoktam ülni meg ilyenek hanem szoktam vele nyugisan beszélni, mert van beszéd témánk, de nem tudom hogy közeledjek felé.De most már tudom köszönöm 2. kommentelő :DD
2014. máj. 15. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!