Miért mondják azt a nők, hogy nem kell párkapcsolat, miközben meg szeretnének, vágynak rá?
Figyelt kérdés
2014. máj. 3. 20:06
1/7 anonim válasza:
mert a szexkapcsolat is elég nekik
2/7 anonim válasza:
És te honnan veszed, hogy mi vágyunk rá közben?
3/7 anonim válasza:
Mert tele van már a mindenük a kalandoroktól és minden ok nélkül eltünős, érzelem leszippantós pasikból. Ha pedig 28 felettiek ezek a nők, akkor már az egyéni boldoguláson gondolkodnak, a rengeteg csalódás után.
4/7 anonim válasza:
vagy mert nem akarunk egy koloncot a nyakunkba venni..igen vágyunk rá én is vágyok, de már bele fáradtam h olyan férfit találjak akire tényleg úgy tekintek mint A FÉRFI..kolonc meg nem kell :)
5/7 anonim válasza:
halllgasd végig, vicces de igaz is félig :)
6/7 anonim válasza:
majd pont a férfi tudja ezt megválaszolni :D..szerintem itt csak a nők által írt kommenteket vedd figyelembe! ;)
Üdv, akinek nem kell kolonc ! :D:D
7/7 anonim válasza:
Hüly.e pi.csàk ..... szánalmasak vagytok -_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!