Milyen taktikával ismerkedjen egy alacsony srác/férfi?
szerintem mindenképp pici lányokkal kezdj.
és ebből a szempontból nem rossz a társkereső, ha őszinte vagy rajta és nem a randin derül ki esetleg, h a csajnál alacsonyabb vagy egy fejjel. nem kell semmi taktika. legyél kedves, rendes és mondom pici lányokat keress.:)
kis sámlival.
úgy tartja a mondás, hogy az a fiú, aki luca napjától készített kis székre áll a templomban, a karácsonyi éjféli misén, az meglátja élete párját!
sok sikert, bár kicsit még odébb lesz!
őszinte leszek. a 165 alacsony férfinál. szóval valószínű, az lehet a gond. nekem se tetszene a 171cm-hez egy alacsonyabb férfi. persze mindenki más.
sok az alacsony csaj, őket tuti nem zavarja, ha amúgy jó fej vagy!
:) aranyos vagy, szerintem menni fog, csak kicsit azért nehezebben, mintha 180cm lennél.
sok sikert hozzá!
6-os
Hülyeség, hogy nem zavarja. A 160minuszos libák is ragaszkodnak a 180pluszos palikhoz, még ha gerincsérvet is kapnak.
Kérdező
Valóban az alcsony lányok lehetnek a nyerők, de azért tudsz segíteni magadon.
- a haj legyen olyan kinézetű, ami optikailag hosszít
- fogyjál le, az arány fontosabb az magasságnál
- Hordj szűkebb ruhákat(szűk farmer, izompóló,stb.)
- Olyan cipőt válassz, aminek lehetőleg 2-3 centis a talpvastagsága.
- próbálj a jó dumával kompenzálni(whatever that means)
- megpróbálhatsz gyúrni(az izmokra terelt figyelem ugyan segíthet, de megint csak borítja az arányaidat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!