Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Milyen taktikával ismerkedjen...

Milyen taktikával ismerkedjen egy alacsony srác/férfi?

Figyelt kérdés
165 centi vagyok jó indulattal, lassan 25 éves és 3 éve nem volt kapcsolatom, nem nagyon van szakállam, elég fiatalos arcom van pluszba még, mindig fiatalabbnak is néznek. A lényeg, hogy szeretnék párkapcsolatot, 18-22 éves korosztályban szemezgetek, de eddig nem jártam sikerrel ( sokszor a magasságom volt a kifogás, de lehet csak a "kifogás" volt ). Amúgy igényes vagyok, adok az öltözködésemre stb. stb. Társkereső oldalak játszanak valamennyire, vagy azt inkább hagyjam?

2014. ápr. 30. 22:09
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nekem veseeredetű problémák miatt kizárt az izomépítés szóval annak lőttek. De nem vagyok abszolút kövér, egy gramm háj sincs rajtam, olyan 55 kiló lehetek.
2014. ápr. 30. 22:32
 12/19 anonim ***** válasza:
61%
az izom úgyse mutat jól alacsony fiúknál. az a jó, ha vékony vagy szerintem.
2014. ápr. 30. 22:34
 13/19 anonim ***** válasza:
92%

167 centi vagyok és 60 kiló!

na és, kit érdekel?

mégis egy Q7 esben ülök, és budán lakom, egy gyönyörű szép helyen.

Eddig az összes partnerem magas volt, 170-180 centi.

csak tenni kell a boldogságért, és menni fog az, hidd el!

37F

2014. ápr. 30. 22:35
 14/19 A kérdező kommentje:
Vékony vagyok, mint mondtam 54-55 kiló között ugrálok, amúgy szerintem van rajtam izom valamennyi, rendszeresen mozgok, de nem gyúrok.
2014. ápr. 30. 22:35
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát!
2014. ápr. 30. 22:56
 16/19 anonim ***** válasza:
74%

Viselkedjen férfiasan. Engem ezzel fogott meg a párom, nem a maga 163 centijével :) Mondjuk izmos is, de nem az a lufira gyúrt fajta, hanem a szálkás, szexi :)

De a lényeg tényleg az összkép. Jó megjelenés, jó öltözék, jó duma. Nem mondom, hogy minden csaj helyből bukni fog rád, mert sokan szóba se állnak az emberrel 180 centi alatt. Bár régebben én is ezeknek a táborát erősítettem, aztán a szerelem szinte egyik napról a másikra abszolút lényegtelenné tette ezt a kérdést :)

2014. ápr. 30. 23:13
 17/19 anonim válasza:
89%
Szerintem úgy mint mindenki más. Nekem tulképpen pont az olyanok jönnek be mint te x) Annyira aranyos lehetsz x3 Viselkedj sexyn és tarolni fogsz~
2014. máj. 1. 13:56
 18/19 anonim ***** válasza:
Hová valósi vagy kérdező?
2014. máj. 2. 13:03
 19/19 fesnesg válasza:

figyi tesó én is 170cm vagyok szóval tapasztalatból mondok mindent!

először: :) aranyos vagy, szerintem menni fog, csak kicsit azért nehezebben, mintha 180cm lennél.

sok sikert hozzá! - ezt írta valaki kommentbe neked.. el ne hidd neki!! baromság.. mondom 170 vagyok a 6-ig csajommal vagyok együtt(és nem vagyok öreg sem 19/f) az összes 180-185ös spanomnak ha 2 rövid kapcsolata volt életébe akkor már sokat mondok..

nem azt mondom hogy az alacsonyak a menőbbek annyit mondok ,hogy (szerintem) ugyanannyi esélye van minden srácnak ha jól néz ki és ha nem alpári béna. nyilván több esélye van egy 180cm-es srácnak egy 175ös lánynál, de te ugye leszögezted, hogy alacsony lányok érdekelnek, akkor meg ugyanannyi esélyed van. csak magabiztosan azt gyerünk!!;)

2014. jún. 23. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!