Milyen taktikával ismerkedjen egy alacsony srác/férfi?
167 centi vagyok és 60 kiló!
na és, kit érdekel?
mégis egy Q7 esben ülök, és budán lakom, egy gyönyörű szép helyen.
Eddig az összes partnerem magas volt, 170-180 centi.
csak tenni kell a boldogságért, és menni fog az, hidd el!
37F
Viselkedjen férfiasan. Engem ezzel fogott meg a párom, nem a maga 163 centijével :) Mondjuk izmos is, de nem az a lufira gyúrt fajta, hanem a szálkás, szexi :)
De a lényeg tényleg az összkép. Jó megjelenés, jó öltözék, jó duma. Nem mondom, hogy minden csaj helyből bukni fog rád, mert sokan szóba se állnak az emberrel 180 centi alatt. Bár régebben én is ezeknek a táborát erősítettem, aztán a szerelem szinte egyik napról a másikra abszolút lényegtelenné tette ezt a kérdést :)
figyi tesó én is 170cm vagyok szóval tapasztalatból mondok mindent!
először: :) aranyos vagy, szerintem menni fog, csak kicsit azért nehezebben, mintha 180cm lennél.
sok sikert hozzá! - ezt írta valaki kommentbe neked.. el ne hidd neki!! baromság.. mondom 170 vagyok a 6-ig csajommal vagyok együtt(és nem vagyok öreg sem 19/f) az összes 180-185ös spanomnak ha 2 rövid kapcsolata volt életébe akkor már sokat mondok..
nem azt mondom hogy az alacsonyak a menőbbek annyit mondok ,hogy (szerintem) ugyanannyi esélye van minden srácnak ha jól néz ki és ha nem alpári béna. nyilván több esélye van egy 180cm-es srácnak egy 175ös lánynál, de te ugye leszögezted, hogy alacsony lányok érdekelnek, akkor meg ugyanannyi esélyed van. csak magabiztosan azt gyerünk!!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!