Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A 15-25 éves korosztályban a...

A 15-25 éves korosztályban a lányok lenéznek és nem ismerkednének velem, ha olcsóbb ruhákat (pl GAP, H&M, stb. ) hordanék a drágább márkák (Gant, Ralph Lauren, Massimo Dutti, stb. ) helyett?

Figyelt kérdés
Csak, mert utasított már vissza csaj emiatt és tudnék venni ilyen drágább ruhákat de egyszerűen eddig nem láttam értelmét, vagy ez ennyire fontos ma már?

2014. máj. 3. 17:37
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
H&M elég oda hidd el
2014. máj. 3. 18:25
 22/30 anonim ***** válasza:
Nagyon intelligens lany lehetett, semmi ketseg. Szent eg. Az altalad emlitett "olcsobb" markak is eleg dragak. Ha a penzed kell neki, az regen rossz... gondolkodj el szerintem kicsit.
2014. máj. 3. 18:41
 23/30 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy ezt írom, előre is bocsánatot kérek! De te szerintem maximum szexelni akarsz, nem érzelmi kapcsolatot. Vagy meg akarod mutatni, h gazdag vagy, és ez a csajozós duma csak ürügy, vagy nem tudom. Szerintem egyértelmű az, h az ilyen lányok könnyelműek, vagy, buták, vagy mindkettő, nem? És eddig jól gondoltad, nincs értelme, nem fontos. Persze igényesnek kell lenni, meg minden, de hát..... Mondjuk, megértelek, amennyi ribi van a mai világban, nem csoda, h elkezdtél másképpen gondolkodni... De hidd el, ezek az értéktelen senkik nem érnek ennyit, nehogy miattuk költs ennyit bármire szntem... A kérdésedre a válasz, pedig az, h az okos, értelmes, értékes lányok nem, a többség igen.
2014. máj. 3. 18:57
 24/30 anonim ***** válasza:
Öltözködhetsz te a legdrágább üzletből is ha sz ÍZLÉSED EGY KALAP SZA*R
2014. máj. 6. 01:13
 25/30 A kérdező kommentje:
24-es köszönjük a közhelyt -.-
2014. máj. 6. 11:10
 26/30 anonim ***** válasza:

Tuti hogy lenéznek!

Ha nincs Aston Martinod, és nem Armaniban jársz, nem is vagy ember....

Idejössz ilyen szutyákkal mint a Gant, meg a Ralph Lauren?

Csöves vagy vaz?

Bár szerintem csak kretén, és a kérdést sem gondoltad komolyan.... XD

2014. máj. 6. 11:20
 27/30 anonim ***** válasza:

24-es vagyok hidd el nekem nem számít a márka és én speciál SZARO*K BELE ki mit hord, Lehetsz te divatmajom is és a legmenőbb cuccokat is magadra rángathatod ha úgy nézel ki mint egy bu*zi páwa gyerek.

Én nem foglalkozom azzal ki honnan vásárol ha ízlésesen van felöltözve egy turis ruhával vagy a piacról szerzett 1500-2000 Ft-os ruhadarabokkal és legfőképp tiszta akkor nekem tutira bejön.

2014. máj. 7. 21:36
 28/30 anonim ***** válasza:

24-es megint

Jah bocs elfelejtettem mondani egy 25 éves nő vagyok és szerintem én már elég érett és tapasztaltan válaszoltam. Ideje leráznod az igényes manikűrös h*ülye p*icsa pláza cicákat akiknek csak a pénzed számít és járj könyvtárba antikváriumba ahol okos intelligens nőket ismersz meg.

2014. máj. 7. 21:39
 29/30 anonim ***** válasza:
Az olyan lányokat hagyd a fenébe. Mellesleg magadnad alakítsd ki a stílusod, ne mások formálják neked és ne változtasd az éppen aktuális divat szerint. Én példáúl csak GAS famrernadrágot hordok, de nem azért hogy villogjak vele, hanem azért mert kényelmes, a trapéz szárú farmer a kedvencem, így most hiába a szűk szárú a divat én akkor is trapéz farmert hordok. 15 éve egy fazonra nyíratom a hajam és nem az éppen aktuális oldalt felnyírt és a fejtetőn van a góc formára, mint a sok mai csíra, hogy 10ből 10 egyforma gyökér. Pólóban, pulóverben és kabátban Ralph Lauren-t hordok de nem a divat miatt, a Ralph Lauren nem egy márka, hanem egy életstílus.
2014. máj. 10. 19:17
 30/30 anonim válasza:

Ezeket a márkákat pont szezonvégén kell venni, akkor elfogadhatóbb áron veheted, de nem látom nagy értelmét egy pólónak, amin egy lovas csóka van, hogy 25-30k-t kidobjak. Vannak jó cuccaik, de árban meg horror.

Visszatérve a kérdéshez, ne a ruha legyen a döntő. Divatosan, értem ezalatt nem a mai elcseszett trendet lehet olcsóbb boltokból is építkezni. Bár szerintem a legfőbb, hogy neked bejöjjön. Ne azért vedd, mert épp egy hullám...

2015. jan. 30. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!