A 15-25 éves korosztályban a lányok lenéznek és nem ismerkednének velem, ha olcsóbb ruhákat (pl GAP, H&M, stb. ) hordanék a drágább márkák (Gant, Ralph Lauren, Massimo Dutti, stb. ) helyett?
Tuti hogy lenéznek!
Ha nincs Aston Martinod, és nem Armaniban jársz, nem is vagy ember....
Idejössz ilyen szutyákkal mint a Gant, meg a Ralph Lauren?
Csöves vagy vaz?
Bár szerintem csak kretén, és a kérdést sem gondoltad komolyan.... XD
24-es vagyok hidd el nekem nem számít a márka és én speciál SZARO*K BELE ki mit hord, Lehetsz te divatmajom is és a legmenőbb cuccokat is magadra rángathatod ha úgy nézel ki mint egy bu*zi páwa gyerek.
Én nem foglalkozom azzal ki honnan vásárol ha ízlésesen van felöltözve egy turis ruhával vagy a piacról szerzett 1500-2000 Ft-os ruhadarabokkal és legfőképp tiszta akkor nekem tutira bejön.
24-es megint
Jah bocs elfelejtettem mondani egy 25 éves nő vagyok és szerintem én már elég érett és tapasztaltan válaszoltam. Ideje leráznod az igényes manikűrös h*ülye p*icsa pláza cicákat akiknek csak a pénzed számít és járj könyvtárba antikváriumba ahol okos intelligens nőket ismersz meg.
Ezeket a márkákat pont szezonvégén kell venni, akkor elfogadhatóbb áron veheted, de nem látom nagy értelmét egy pólónak, amin egy lovas csóka van, hogy 25-30k-t kidobjak. Vannak jó cuccaik, de árban meg horror.
Visszatérve a kérdéshez, ne a ruha legyen a döntő. Divatosan, értem ezalatt nem a mai elcseszett trendet lehet olcsóbb boltokból is építkezni. Bár szerintem a legfőbb, hogy neked bejöjjön. Ne azért vedd, mert épp egy hullám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!