A 15-25 éves korosztályban a lányok lenéznek és nem ismerkednének velem, ha olcsóbb ruhákat (pl GAP, H&M, stb. ) hordanék a drágább márkák (Gant, Ralph Lauren, Massimo Dutti, stb. ) helyett?
Őszinte leszek, én egy 17 éves lány vagyok és nem érdekel ki milyen márkába öltözik (lányok, fiuk terén is) addig amíg ő jól érzi magát abban a ruhában és hü marad önmagához.
Mellesleg nekem a rocker fiuk (nem hosszu haja, csak van rajta valami fekete, vagy pl. egy Papa Roach/Red -es póló, motoros bakancs, vagy valami hasonló) a gyengéim. De a normális, NEM PÁVA kinázetü fiuk tökéletesen megfelelnek. :)
Mindenki tudja mi kell a nőnek: PÉNZ
Ebből leszűrheted hogy kellenek-e a drága holmik vagy sem.
Jah akkor az a csaj egy volt azon kevesek közül, akin biztos 25ezres farmer van, meg 60ezres Gas farmer dzseki, ha ennyire érti a divatot
Ne egy csaj véleményére adj, csak mert ezt mondta neked. Menjen ismerkedni gazdagékhoz, Rózsadombra.
Most egy csajért vered a nyálad?
Legkésőbb 30 éves korára úgyis eldobják, mint a rongyot, minek foglalkozol vele? Vannan ilyenek, nekem is nehéz elhinnem. Nekem egyik exem mondta azt, hogy szerinte teljesen normális, ha én megveszek neki mindent, ő pedig a testét adja. Jah, nem tudtam, hogy egy k"rvával jöttem össze, de így már más. Ilyenekkel ne foglalkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!