Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem értem a viselkedését. Ti...

Nem értem a viselkedését. Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Van egy srác az osztályból, aki már év eleje óta tetszik. Körülbelül fél év után megmondtam neki, hogy szeretném jobban megismerni, mert nagyon érdekes személynek találom. Ezután teljesen elhidegült, de elfogadtam, nem jövök be neki. Kölcsönösen kerültük egymást, ám állandó jelleggel összetalálkozik a tekintetünk, sokszor azon kapom, hogy néz. Nem értem, ha közömbös vagyok számára, miért nem néz levegőnek?

2014. máj. 3. 15:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez csak egy lehetséges megoldás: Mivel vonzalmat jeleztél felé, ezzel az ő egoját valamennyire tápláltad, s akaratlanul is érdeklődést ébresztettél benne. Kíváncsi a vonzalmad miértjére, hogy ő miért jó számodra. Egyszerűen ez egy általad felkeltett érdelődés irántad. Viszont az sem kizárt, hogy nem vagy közömbös evégett. De sok más lehetőség is játszik.
2014. máj. 3. 15:26
 2/2 anonim ***** válasza:

az a gond, h tényleg két lehetőség van:

vagy csak egóból nézeget, azért, mert biztos akar lenni benne, h neked ő még tetszik.

a másik, h megtetszettél neki azóta.

őszintén, ha akkor kikosarazott, az előbbi az esélyes.

2014. máj. 3. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!