Megbízhatok egy ilyen fiúban, vagy inkább ne akarjak tőle semmit? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Már pár hónapja ismerkedünk egy fiúval az iskolámból és nagyon jól kijövünk, csak az a gond hogy nagyon "jó pasi" és minden lánynak tetszik.. Ő pedig tudja ezt és ki is használja, mégpedig úgy, hogy kéri a lányokat hogy küldjenek magukról intim képeket, ők pedig meg is teszik ezt.. Nem tudom így hogy szeretné hogy komolyan vegyem, de amikor mondtam ezt neki, azzal jött hogy túlreagálom és hogy ez apróság meg ilyenek.. De vajon ha valaki ilyen, akkor ha együtt lennénk, megváltozna, vagy nincs erre esély?2014. máj. 3. 12:14
11/11 A kérdező kommentje:
Az nem kérdés, hogy csak meg akar-e dugni, mert tudom, hogy nem. Az a kérdés, hogy megbízhatok-e benne, vagy ugyan ilyen szoknyapecér lesz akkor is ha komolyabbra fordul esetleg a dolog.
2014. máj. 3. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!