Miért akarják sokan a facebook-ot társkeresésre használni?
Főleg fiúk/férfiak.
Egyszerűen nem erre való. És miért csodálkoznak, ha egy lány nem szeretne ott ismerkedni?
Te miért csodálkozol azon, hogy én meg nem fogok odamenni az utcán, olyan ürüggyel hogy nagyon szép az arcod, meghívhatlak valamire? Erre kb egyből "Húzzál már innen beteg állat" lenne a válasz...
Nektek se a társkereső, közösségi oldal, email nem jó mert azt hiszitek valami Brazil stricinek lesztek eladva.
Tehát mondd csak, hol lehet ismerkedni anélkül hogy hülyét csináljak magamból?
21/F
Én nem bélyegeztem meg senkit. Viszont SZÁMOMRA idegen így direktbe a párkesesés interneten keresztül, társkeresőzni sem szoktam, tehát a facebook-ot sem erre szeretném használni. Tudod léteznek ilyen emberek (nem csak én), meg olyanok is, aki megsértődnek ezen és nem képesek megérteni, hogy van, aki egyszerűen nem szereti, ha vadidegenek a semmiből csakúgy írnak nekik ott, ahol egyáltalán nem várnák. Mondom, sértésnek veszik, mintha a másik ettől egy gonosz, aszociális szörnyeteg lenne, akinek a szenvedésük örömet okoz (mert ezt a tendenciát látom mostanában).
Egyébként ha tudni szeretnéd, vannak netről barátaim, nem is egy, viszont nem "próbaszerencse" elven ismertük meg egymást, hanem a közös érdeklődési kör által, ami szerintem nagy különbség.
Továbbá, máshol nem zárkózom el az ismerkedéstől, nem vagyok aszociális egyáltalán, szóval köszönöm, de nem szorulok kezelésre.
"...az egèsz ìgy tènyleg ùgy fest a Te elkèpzelèsed alapján, mint ha az internet csak az aberrált, perverz, brutális gyilkosokè lenne, a valòság pedig csak a legtisztább lelkű papokè."
Nem tudom, hogy ezt melyik mondatomból sikerült leszűrni, szerintem inkább csak beleláttad.
Annyiról van szó, hogy nem szeretek DIREKTBE INTERNETEN PÁRT KERESNI, mert szerintem erőltetett és izzadságszagú az egész, másrészt jobban szeretem, ha valakinek a szemébe tudok nézni, látom a gesztusait. Lehet, hogy Te ezt nem igényled, de én igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!