Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan ne akarjak ismerkedni?

Hogyan ne akarjak ismerkedni?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék már kapcsolatokat, barátokat, barátnőt. Ezek sokak szerint akkor lesznek ha nem számítunk rájuk. Én egyfolytában ismerkedni akarok, mindig azt nézem kivel lehetne (de lépni nem merek), már nagyon akarok kapcsolatokat. Szeretnék erre nem gondolni, de nincs más ami elterelhetné a figyelmem. Egész életemben magányos voltam, barátnak nevezhető személyek talán voltak, de már hosszú ideje nincsenek, barátnőm soha nem volt, így érthető, hogy nagyon vágyok egy kapcsolatra.

Az internetes ismerkedési forma, a távolság és a találkozást megelőző "kötelező" több hetes online beszélgetés nem az én világom.

Az életben nem érdekel szinte semmi, sok helyre nincs kedvem egyedül elmenni, nagyon nehéz eset vagyok ha ismerkedésről van szó. Az utcákon sokat sétálgatok, szoktam boltokba járni (bevásárlóközpont, barkácsáruház). A kajázos helyek a McDonald's szintjén kimerülnek, kevébé érzem égőnek egydül ide beülni mint egy kávézóba, főleg, hogy nem is kávézom. Szoktam tömegközlekedni, de mindig ugyanazok a sofőrök, ugyanazok a buszok és ugyanazok a lányok, akik amint leszállnak a buszról, rögtön a pasijuk nyakába ugranak. Az igazi változást a Budapestre költözéstől várom, amit talán... még semmi konkrétum nincs.

Nagyon nyavajgósra sikerült, de nem vagyom ám ilyen. Szeretek poénkodni, szeretem jól érezni magam, csak hát társaság nélkül a magány és a csendes őrlődés marad. 23/F

2014. jan. 12. 17:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem először szerezz azonos nemű barátokat, tőlük tudnál tanulni, másrészt kicsit le is foglalnád magad, közös programokkal, sport, szórakozás, stb.
2014. jan. 12. 18:02
 2/10 A kérdező kommentje:
Azonos nemű barátokat nem akarok. Nem vagyok az a férfiakkal akadálytalanul kijövő, kocsmába ülő típus, még ha tudom, hogy nem ilyen az összes férfi.
2014. jan. 12. 18:09
 3/10 Költőnő? ***** válasza:

akkor lányokkal akarsz lógni? :)

az meg eléggé friendzone esélyes :)

2014. jan. 12. 18:13
 4/10 A kérdező kommentje:
Korombeli lányokkal a beszélgetés szinte annyiban kimerül, hogy mit kérek (gyorsétterem), ehhez képest egy friendzone is határozott előrelépés. :D
2014. jan. 12. 18:21
 5/10 Költőnő? ***** válasza:

nem az.

trust me.

2014. jan. 12. 18:29
 6/10 A kérdező kommentje:
Volt ilyenben rövid ideig részem, tetszett. Csak a vége nem. Ennek ellenére hiszek a fiú-lány barátságban, kicsit több tapasztalattal majd lehet máshogy gondolom, de ez még az ismeretlen jövő.
2014. jan. 12. 18:35
 7/10 Költőnő? ***** válasza:

sztem meg találd meg a srácokat a lábad között de sürgősen :)

nem bántásképp.

2014. jan. 12. 18:37
 8/10 anonim ***** válasza:

"Az életben nem érdekel szinte semmi"

Itt a kutya elásva. nolifer kapcsolat/személyfüggő vagy. ezeket pedig nem szeretik az emberek.

2014. jan. 12. 18:55
 9/10 anonim ***** válasza:

Én ismerkednék veled :) Úgyis barátkeresési projekt van nálam :)

19/L

2014. márc. 1. 11:19
 10/10 A kérdező kommentje:
#9! Írtam privátban, még délelőtt.
2014. márc. 1. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!