Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Megbízhatok egy ilyen fiúban,...

Megbízhatok egy ilyen fiúban, vagy inkább ne akarjak tőle semmit? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Már pár hónapja ismerkedünk egy fiúval az iskolámból és nagyon jól kijövünk, csak az a gond hogy nagyon "jó pasi" és minden lánynak tetszik.. Ő pedig tudja ezt és ki is használja, mégpedig úgy, hogy kéri a lányokat hogy küldjenek magukról intim képeket, ők pedig meg is teszik ezt.. Nem tudom így hogy szeretné hogy komolyan vegyem, de amikor mondtam ezt neki, azzal jött hogy túlreagálom és hogy ez apróság meg ilyenek.. De vajon ha valaki ilyen, akkor ha együtt lennénk, megváltozna, vagy nincs erre esély?
2014. máj. 3. 12:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Élvezi az életet... neked is azt kéne. Játssz vele, mást nem érdemel :D
2014. máj. 3. 12:16
 2/11 A kérdező kommentje:
Igazad van, köszi a választ.:D
2014. máj. 3. 12:21
 3/11 anonim ***** válasza:
Csak okosan :DDD
2014. máj. 3. 12:23
 4/11 anonim ***** válasza:
Dehogy változik...csak egy vagy neki a sok közül.
2014. máj. 3. 12:27
 5/11 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy ez nem így van, mert amikor ezt mondtam neki felháborodott
2014. máj. 3. 12:31
 6/11 anonim ***** válasza:
79%

Még jó hogy felhaborodott.

Vélhetőleg nem mondaná a szemedbe hogy "Xy amúgy csak meg akarlsk dugni.

2014. máj. 3. 12:39
 7/11 A kérdező kommentje:
De mondom hogy nem.. Úgy kezdődött a kapcsolatunk hogy "barátság extrákkal" lesz és nem is akartam többet, de aztán egymásrataláltunk, órákat beszéltünk és egy másik dimenzióba lépett a dolog.. Szóval ez nem kérdés
2014. máj. 3. 12:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Akkor mi a kérdés?
2014. máj. 3. 12:58
 9/11 A kérdező kommentje:
Az ami a kérdés c. mezőben látható.
2014. máj. 3. 13:05
 10/11 anonim ***** válasza:
Értem fiam, de arra a kérdésre te kijelentetted, hogy nem kérdés, akkor most mi van?
2014. máj. 3. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!