Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Teljesen összezavar? Mit...

Teljesen összezavar? Mit szeretne tőlem?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki nemrég szakított a volt barátnőjével, 2x randiztunk és 1x találkoztunk a barátai társaságában.

Megbeszéltük, hogy érettségiig nem akar kapcsolatot és egyszer azt írta hogy nem akar velem beszélni egy ideig mert neki könnyebb úgy mert nem rajtam jár az esze, de mondtam hogy ez így nem jó hogy nem beszélünk attól nem fogja jobban tudni, hogy mit tegyen és azóta beszélünk mindennap, de írta hogy nem akar velem találkozni, mert a 3. randin össze szoktak jönni az emberek és ő nem akar ugye barátnőt.

Ennek ellenére írja, hogy hiányzom neki,stb és holnapra megbeszéltünk egy találkozót is.

Úgy gondolom, hogy megfogtam, mivel akkor nem hiányoznék neki,stb viszont nem tudom, hogy mit szeretne tőlem.

Küzdeni fog a saját érzései ellen és kitart amellett hogy nem akar barátnőt vagy komolyan szeretne tőlem valamit?

2014. máj. 2. 23:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem csak nem bírta ki az érettségi utánig :D
2014. máj. 2. 23:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, én is így gondolom, de mit gondolsz, szeretne valami komolyat tőlem tényleg?
2014. máj. 2. 23:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez majd úgyis kiderül, ne stresszeld túl magad rajta. Hagyj neki teret, ne írogass rá, ha ő ír, akkor éreztesd vele, hogy örülsz neki. A lényeg, hogy ne érezzen semmi kényszert, se azt, hogy rámászol. Ha komolyan gondolja, úgyse bírja ki az érettségiig (szerintem), ha meg nem, akkor az után sem fog összejönni veled.
2014. máj. 3. 04:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget.:)
2014. máj. 3. 20:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Járni szeretne veled de az érettségi egy elég stresszes dolog, ott ülsz több órán át, és tényleg minden tudásodat össze kell szedned olyankor, tehát egy apró zavaró tényező is elronthat mindent, tegyük fel hogy összejön veled és érettségin nem tud megfelelően koncentrálni mert csak arra tud gondolni hogy milyen jó volt veled tegnap, vagy hogy miért vesztettek össze valami hülyeségen, az egész érettségijét elrontaná, ezt pedig nem szeretné, várd meg míg végez az érettségivel és utána már ő maga fog kezdeményezni.
2014. máj. 5. 00:22
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget.

Sajnos a találkozó nem jött össze, mert tanult, de nem is bánom, hiszen már 8. osztály óta tudja teljesen pontosan, hogy hova akar menni és természetes, hogy fontos ez neki nem is kicsit.

Remélem, hogy igazad lesz és fog kezdeményezni.:)

2014. máj. 5. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!