Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen összezavar, mi történik? Mi ez?

Figyelt kérdés

Van egy srác, nagyon tetszik, de nem értem....egyik pillanatban bensőségesen beszélgetünk, zenét hallgatunk stb.

Sőt még egy barátja szerelmi életét is megbeszélte velem, és ennek keretében nyomatékosította, hogy nincs csaja...

Máskor meg undorítóan viselkedik, mint egy gyerek mutogatja a szájában a falatot, belenyúl az orrába, és még meg is kérdezi, hogy elég undorító-e

Nem értem, most látja hogy bejön nekem és nem akarja hogy tetszen nekem, vagy csak így produkálja magát? Egy 22 éves fiatal férfiról van szó, szóval ez már nem szimpla gyerekesség, a fiúk előtt nem csinálja ezt, csak nekem...

2012. okt. 22. 19:06
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem nincs igazad... nem jön be neked! ne foglalkozz vele..
2012. okt. 22. 19:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Jézusom...
2012. okt. 22. 19:15
 3/7 A kérdező kommentje:

Igen, tudom, fura, de amúgy egy nagyon jó lelkű, kedves, és megértő srác.

De mit akarhat ezzel? :S

2012. okt. 22. 19:17
 4/7 anonim ***** válasza:

Igazából erre így nem lehet választ adni. Te ismered, és kb már te magad elmondtad amit lehet, produkálja magát vagy nem akarja hogy tetsszél, vagy beijedt. De szóval ezt te érzed, te láthatod rajta, hogy vajon most mit miért csinál.

Mert akkor akár azt is mondhatom, hogy egy hülye a srác 22 évesen ilyeneket csinál, külön a csaj előtt, rákérdez elég undorító-e.

Igazából a társaságban én vagyok azt hiszem az egyik legtoleránsabb, de pl tetszik nekem egy lány, ha előtte csinálná ezt, háát, mehetne utána emonak, mert biztos nem fog vele összejönni. Anyukám úgy szintén, sőt a legtöbb ember akivel találkoztam már a nyitott szájjal evésre is minimum csukd már be a szád reagál. PERSZE lehet hülyülni, meg hát ahogy látom itt nem egy két alkalomról van szó. Hanem ő kb folyamatosan ilyen hülye...

Egyébként komolyan lehet hogy valami gikszere van..fogalmam sincs

2012. okt. 22. 21:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Na szóval röviden ez a kis gyerekes "báj" nem vonzó. Csak az első kommentjéről jutottam valahogy erre a gondolatra. DE jó csinálja, de azért ha mondjuk 4-5 év múlva is itt tart, akkor ő valszeg az életbe nem fog felnőni.
2012. okt. 22. 21:27
 6/7 anonim ***** válasza:

mint az oviba...tetszik egy lány hát kedves vagyok aztán meg bunkó...

én nyáron találkoztam ilyennel, és az illető 29 volt, szal ez nem korfüggő...a mai palik hulladékok

2012. nov. 1. 21:52
 7/7 anonim ***** válasza:
korrekció: ez a srác az,,, amúúúgy,n remélem nem a srác próbálta inkognitóban fényezni magát olyan válaszokra várva, hogy jaaaj de jóó pofa, juj tök vicces hihihi, csak mert nem az? vágod, loser
2012. nov. 1. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!