Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bejövök neki vagy nem? Teljese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejövök neki vagy nem? Teljesen összezavar. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

van egy srác, elég régóta tetszik..erőt vettem magamon és írtam neki facen, de kb. 2 mondatban válaszolt aztán elment..

suliban viszont folyton néz, meg minden..néha olyan mintha a haverjai is, ha meglátnak szólnának neki..többször is előfordult hasonló..

ha bejövök neki, akkor miért nem akart beszélgetni??én kezdeményeztem ennyire nem lehet félős..ha meg nem jövök be neki, akkor miért néz ő is meg a haverjai miért néznek rám aztán mondanak neki vmit és ő is rám néz..

nem értem..

légyszi segítsetek!!

17 éves vagyok, ő is 17

2010. okt. 22. 21:37
 1/4 anonim ***** válasza:

ismerős szitu túlságosan... :(

1. vagy nagyon nyámnyila

2 vagy csak ugy elvan , jonézelki de most na minek is 'teperjek"

3 vagy a havejainak bejössz és megnéznek elemeznek de ha ennyire nem "Fut" utánad akkor..:S

2010. okt. 22. 21:41
 2/4 anonim ***** válasza:

mire mit válaszolt + vagy - válasz volt ?

lehet hogy csak általában szeret rövid tömör mondatokban válaszolni.

menj oda hozzá szünetben

2010. okt. 22. 21:43
 3/4 A kérdező kommentje:

én:szia!jók voltatok diáknapon!

Ő:hello!köszi szépen!

és elment....

2010. okt. 22. 21:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem szedd össze a bátorságod, menj szépen oda hozzá, és mond meg neki, hogy tetszik neked. Lehet te is bejössz neki, csak nem mer kezdeményezni. Felesleges a mai világban ez a találgatás, több hónapon keresztül, hogy na vajon most tetszem neki vagy nem. Meg most rám néz vagy nem. Blabalabla...Időpocséklás.... Ha nemet mond szépen tovább tudsz lépni. Ha meg igent akkor grat.

Sok sikert!

21F

20F

2010. okt. 22. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!