Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedett úgy mintha semmi nem lett volna? Teljesen összezavar.
"16 éves lány vagyok, és fülig szerelmes :) Szerintem legalábbis ez szerelem, mert nem tudok sem enni, sem aludni vasárnap óta. 1 éve bejön nekem nagyon egy srác, régóta ismerem. Vasárnap volt nála egy buli, én már azt hittem teljesen esélytelen az egész. De azért én mindig beleadtam mindent,és aznap is felvettem a kedvenc ruhám, és szerintem meg is tette a hatását :) Akárhova mentem a srác ott volt mellettem, átölelt, meg átkarolt... Kimentünk fürdeni a medencéjükbe, és megvárta, hogy átöltözzek, mert akkor egyedül voltunk :) Később kiderült, hogy nem tudok ott aludni náluk, ezért nagyon elszomorodott, és nem hagyott békén még meg nem kérdeztem anyámtól, hogy ottmaradhatok-e, de végülis el kellett jönnöm. Viszont az este még néztünk 1 filmet, elég ijesztő volt, mondtam, hogy nem akarom nézni, mert egyedül kell hazamennem, de azt mondta megígéri, hogy nem fogok félni, hát nem is féltem, mert odajött mellém, átölelt, és megfogta a kezem, és el se engedte, csak mikor már mennem kellett, közben rengeteget szemeztünk, nem is tudom mi volt a filmben :DD Lehet, hogy meg is csókolt volna, de sajnos én még sosem smároltam, szóval ezért egy kicsit visszahúzódóan viselkedtem ezen a téren. Azóta nem beszéltem vele, mert nem merek ráírni facen. Nevetséges, igaz? De félek, hogy nem válaszol, vagy hogy azt hiszi túlságosan nyomulok. Remélhetőleg lesz még egy ilyen találkozó a suli kezdete előtt, de nem bírom, nem tudok egyszerűen aludni, állandóan rá gondolok a nap minden percében. Gáz lenne, ha ráírnék? Mit írjak neki? SEGÍTSÉG, még sosem volt pasim :("
Ezt a kérdést pár napja tettem fel, azóta ráírtam a fiúra, de nem igazán úgy sikerült a beszélgetés ahogy szerettem volna. Nem volt túlságosan beszédes... Kérdezte, hogy hogyhogy ráírtam, szerintem azt hitte, hogy azt írom, "mert nagyon bejössz", de azért nem akarok neki facebookon ilyet írni, élőben sokkal jobban tudom kifejezni magam, és a reakcióit is láthatom. Szóval valami butaságot válaszoltam. Amúgy elég passzívan viselkedett, és tisztára összezavart. :( Jövő hétvégén találkozunk a bulizós társasággal, ott szeretnék beszélni vele, de azután, hogy így reagált már annyi önbizalmam sincs mint volt. Miért csinálta ezt? :((
Ha jövő hétvégén találkoztok, akkor beszélj vele. Addig szedd össze a gondolataidat, de nem kell rögtön szerelmet vallanod neki..ezzel csak elijesztenéd. Közeledj hozzá, hogy lássa rajtad, hogy érdekel téged ő mint pasi, és nem csak mint egy haver..de ne akaszkodj rá.
Legyél egy kicsit merészebb, mert ha te nem leszel az, más csaj majd lesz helyetted is!
Hogy miért viselkedett így...hát, azért lássuk be, nem történt köztetek túl sok dolog..és talán látta is rajtad, hogy félénk vagy, és lehet ez őt is elbizonytalanította, hogy vajon érdemes-e lépnie feléd, nem utasítod-e vissza?....stb.
Szerintem ez még koránt sem veszett ügy.
Csak hagyd, hogy kialakuljon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!