Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen összezavar ez a fiú, most mit gondolhatnék?
Megismerkedtem egy külföldi fiúval és beszélgettünk sokat,meg kameráztunk és nagyon jól érzem mindig magam mikor beszélgetünk:) De ő mindig ilyeneket mond nekem,hogy én vagyok a mindene és közel állok már most hozzá és hogy szép vagyok,rám gondolt egész nap stb.
És persze én ezeket nem hiszem el neki,hiába igaz az hogy én viszont nagyon sokat gondoltam ráá..na mindegy. és láttam,hogy pár hete más lányoknak írta kb ugyanezeket és meg is mondtam neki hogy minek dobálgat csak úgy ilyen szavakat mindenkinek,miért kell játszadozni..és azt mondta igazam van nagyon megbánta és hogy ő tényleg úgy érzi szeret stb-.- és azóta ha lehet még kedvesebb velem.
most tényleg komolyan gondolja?
tudom hogy naív vagyok.csak nem tartom logikusnak az egészet,hogy ha csak hülyít minek töri magát tovább,miért nem tilt le és keres más csajt..
Ja lehet. de az is olyan értelmetlennek tűnik.ha ilyen csajozós komolyan azt tartja "menőnek" ha egy lánnyal beszélgethet és nevetgélhet? mert ha talán más is történt volna (úgy értem sok lány mutogatja magát kamerába ) de még csak beszélni se beszéltünk ilyesmiről.
amúgy köszi a választ zöld kéz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!