Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet? Teljesen összezavar.
Figyelt kérdés
Van egy fiú akibe szerelmes vagyok:D.Már az elejétől nagyon jól kijövünk,de elballagott.Utána rá írtam,nyár eleje óta beszélünk fb-n,élőben,szóval bárhogy..Egyszer elhívott strandra azt hittem hogy kölcsönös..Többször bevallottam neki mindent,de visszautasított és neki állítólag a barátságunk fontos,de nagyon összezavar..többször mutatja (szerintem) azt hogy kölcsönös..Kacsintgat,mellém ült a vonaton (pedig sok haverja velünk volt)..Akkor ma mivel elkísértem őt adott 3 puszit (pedig nem szokott)..Lehet,hogy én gondolom túl az egészet,de én így gondolom..Kérlek segítsetek:D (ja és még nem volt barátnője)#megpuszilt
2013. dec. 11. 19:23
1/6 zotanbro válasza:
elmondta hogy mit gondol, nem?
2/6 A kérdező kommentje:
de,de akkor is..nem tudom,összezavar..
2013. dec. 11. 19:27
3/6 zotanbro válasza:
mit zavarodsz ossze?: D ha akarna vmit kezdemenyezne.
4/6 anonim válasza:
barátként tekint rád, és nem azok közé a fiúk közé tartozik, akik elkezdenek kerülni, miután bevallottad neki mit érzel. ha fontos a barátsága becsüld meg, és ne vallj neki szerelmet napról-napra. felejtsd el, és keress mást. ha pedig nem tudnál vele barátkozni, akkor mondd meg neki, hogy neked ez nem megy, és ne találkozzatok többet. nyilván valóan semmit nem akar. ne azzal magyarázd a dolgot, hogy tapasztalatlan, és nem volt barátnője, mert a legtapasztalatlanabb fiú is tudná, mit kell tenni ilyen helyzetben, pláne ha már nem először mondtad el neki. felejtsd el mint potenciális célpontot, és próbálj meg tovább lépni :)
5/6 anonim válasza:
Nos ha már bevallottad neki, hogy szerelmes vagy belé és ő
visszautasított azzal az ürüggyel, hogy a barátságotok a fontosabb. Szerintem tartsd ezt tiszteletben.
ha még nem volt barátnője lehet hogy fél a kovetkezmenyektől, vagy csak tényleg nem tudja mit csináljon. Én ezt érzem.
Tudod mit tegyél? kicsit lassits le néhány hétre. ne akard annyira. ez a pasikra jó hatással van. ha látja nagyon akarod őt az taszító hatású.
érted mire gondolok ugye?? :)
ha van még kérdésed írj
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,teljesen igaz..de lehetne még pár kérdésem?:D
2013. dec. 11. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!