Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt más fiú is, akit...

Van itt más fiú is, akit minden lány rondának tart vagy csak én vagyok így ezzel?

Figyelt kérdés
Elég hihetetlen, de komolyan eddig minden lánytól csak azt kaptam, hogy ronda vagyok és egyéb durvább módokon bántak el velem, amiket inkább nem írok le, mert akkor úgyis csak én leszek a rossz ember, aki a lányokat akarja rossz lényként beállítani. Akkor is furcsállom, hogy nincs egy lány sem, aki helyesnek látna. Hát létezik,hogy egy fiú minden lány szemében ronda és nincs párja? Amúgy nem kell nekem lány, ha ilyen kegyetlen a szívük, akkor igazából jobb nekem egyedül, de attól még nem értem ezt a dolgot.
2014. máj. 2. 22:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Engem nem tartanak rondának és így nem jönnek össze velem. :P
2014. máj. 2. 22:21
 2/6 anonim ***** válasza:
hiszem ha latom :D 26/f nallam nem vagy rondabb az tuti!
2014. máj. 2. 22:21
 3/6 PearlDiver ***** válasza:
Szerintem csak rossz helyen keresgélsz, nem a megfelelő lányok közé mész. Tuti lesz olyan lány, aki meg tud szeretni ha elég jó arc vagy és rendes, humoros, megbízható stb.
2014. máj. 2. 22:27
 4/6 anonim ***** válasza:
na erre én is kíváncsi lennék
2014. máj. 2. 22:40
 5/6 A kérdező kommentje:
3-as, az a vicc, hogy már sok lánytól megkaptam, hogy nagyon jó fej vagyok, de az arczserkezetem látva valahogy mindenki elmenekül. Sokan meg sem akarnak ismerni pusztán a ronda kis senkit látják bennem. Általában úgy ismerkedem, hogy képet sem látnak rólam, de előbb utóbb úgyis eljön a találka és akkor mindennek vége.
2014. máj. 2. 22:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is ronda vagyok.. Sok lánynak küldtem itt GYIK-en képet, de a fele nem válaszolt, a másik felétől, meg csak olyan válaszokat kaptam, hogy "Minden rendben van veled" Ezek szerint, annyira ronda vagyok, hogy egy lánynak sem tetszek. 17/F
2014. máj. 3. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!