Ha minden lány rondának tart, akkor ez most mit jelent vajon?
Figyelt kérdés
MInden lány rondának nevezett, aki eddig látott akár képet akár élőben találkozott velem. Aki eljött a találkára eddig az vagy nem látta hogy nézek ki előtte vagy tévesen helyesnek látott, mert csalóka volt a kép rólam. Erre van egy lány, akivel egyszer találkoztam, de csak találkának volt beszélve, mert már jó ideje nem remélek semmit sem, az is csoda, ha van olyan lány, aki hajlandó talizni velem és el is jön a megbeszélt időben, helyen. Erre ez a lány több hét utána azt írta, hogy találkozhatnánk újra, ha van kedvem. Vajon csak barátnak gondol és ezért van benne a találkában vagy lehetne több is vajon, annak ellenére, hogy irtó ronda gyerek vagyok?2014. máj. 1. 14:13
2/5 anonim válasza:
Nem értem, hogy ezt én hogyan tudhatnám jobban az aktuális lánynál.Szerintem menj el, aztán alakulnak még a dolgaitok és kiderül.Most még korai bármit is mondani.
4/5 anonim válasza:
Egyebkent hogy tarthatna minden lany csunyanak? Lefogadom, hogy a fel vilag sot tobb nem is ismer....
5/5 anonim válasza:
Ne valami agyon photoshopolt képet mutass nekik, hanem egy képet amin szemből látszik az arcod, normális fényviszonyok mellett. Úgy nem lesz csalóka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!