Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek, ha minden lány...

Mit tegyek, ha minden lány rondának tart, akivel randizom?

Figyelt kérdés
Úgy értem hiába a kedvesség, a jófejség, az első tali után rendszerint letiltanak vagy volt lány, aki a tiltás előtt megírta, hogy ronda vagyok és nem akar velem többé talizni. Én meg azt hittem, hogy a ronda lányok jobb fejek, de legutóbb is egy ronda lány csinálta ugyanezt, pont úgy viselkedett, mint egy szép lány, ő is csak a külsőre ment, mitn a többi. De lehet fura, én nem értem miért lennék ronda? Nincsenek ragyáim, szép, fehér bőröm van és még csak el sem vagyok hízva. Akkor miért nem lehet elfogadn a külsőmet, szerintem átlagos fiúknak is adhatnának esélyt, főleg, ha én a ronda lányoknak is esélyt adok, mert nekem a személyiség a fontosabb.
2014. ápr. 21. 14:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Mutass képet. :)
2014. ápr. 21. 14:34
 2/16 anonim válasza:
Rossz suncikkal próbálkoztál eddig. Az okot magadban keresd! Az elvárásodnak megfelelő azonos típusú pi**ák azonos reakcióját értékeled. Változtass, és menni fog!
2014. ápr. 21. 14:35
 3/16 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy legalább a randiig eljutsz, én akkor voltam a legközelebb a randihoz, amikor a lány igaz eljött a helyszínre, leszállt a buszról, átnézett, meglátta, hogyan nézek ki, és visszaszállt a buszra. Később meg megírta, hogy olyan ronda vagyok, hogy nem akar tőlem semmit. Én már egy randinak is örülnék 27 évesen, de esélyem sincs rá az ocsmány külsőm miatt.
2014. ápr. 21. 14:36
 4/16 anonim ***** válasza:
82%

" Én meg azt hittem, hogy a ronda lányok jobb fejek"

Ha ennyire buta vagy, ne csodálkozz!

Egyébként meg senkit nem érdekel, hogy te kiknek adsz esélyt, ez senkit nem kötelez semmire.

5/16 anonim ***** válasza:
Ha randizik veled, akkor gondolom bejössz neki (kivétel ez alól a netes társkereső, ga most látjátok egymást először). Rossz hatással van a kisugarzásodra, ha azon kattogsz, hogy "vajon bejövök neki?". Küldesz képet magadról? 18 éves lány vagyok, veszprémi.
 6/16 anonim ***** válasza:
Mutass képet
2014. ápr. 21. 14:38
 7/16 anonim válasza:
Ha sovàny vagy, irj rá a 4. válaszolora...
2014. ápr. 21. 14:45
 8/16 anonim ***** válasza:
Sajnos létezik a "meglátni és megszeretni" reciproka.
2014. ápr. 21. 14:47
 9/16 anonim ***** válasza:
Sajnos ez így megy, minden lánynak csak a külső számít, az elvárásaik pedig az eget verdesik. Ha nem nézel ki jól, örökre egyedül maradsz.
2014. ápr. 21. 14:52
 10/16 A kérdező kommentje:
Nem tudok élőben ismerkedni, csak neten, mert ha csak úgy bepróbálkozok egy lánynál, még annyi esélyt sem kapok, mintha neten ismerkednék. Akkor legallább évi kettő randi nagy nehezen összejön általában. Persze, attól még csókig sem tudok jutni, mert elhúznak idő előtt valami kamu indokot kitalálva.
2014. ápr. 21. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!