Mit tegyek, ha minden lány rondának tart, akivel randizom?
Figyelt kérdés
Úgy értem hiába a kedvesség, a jófejség, az első tali után rendszerint letiltanak vagy volt lány, aki a tiltás előtt megírta, hogy ronda vagyok és nem akar velem többé talizni. Én meg azt hittem, hogy a ronda lányok jobb fejek, de legutóbb is egy ronda lány csinálta ugyanezt, pont úgy viselkedett, mint egy szép lány, ő is csak a külsőre ment, mitn a többi. De lehet fura, én nem értem miért lennék ronda? Nincsenek ragyáim, szép, fehér bőröm van és még csak el sem vagyok hízva. Akkor miért nem lehet elfogadn a külsőmet, szerintem átlagos fiúknak is adhatnának esélyt, főleg, ha én a ronda lányoknak is esélyt adok, mert nekem a személyiség a fontosabb.2014. ápr. 21. 14:31
11/16 anonim válasza:
A lányok többsége flegma -bekébzelt tehát necsodálkoz ha ennyi vissza utasitàst kapsz:(keres tovább.
12/16 A kérdező kommentje:
Azért eléggé kikészítő ez már idegileg és lelkileg egy időn, ha az ember mindig az ilyen negatív, rossz dolgokat kapja a lányoktól. Én meg tényleg adok esélyt csúnya lánynak is, de még nekik is ronda vagyok, gondolom ők is csak a helyes fiúknak adnak esélyt. Akkor én minek is adjak esélyt olyannak, aki nem tetszik, lehet jobb lenne, ha én is csak a szép lányoknak adnék esélyt, ha így is, úgyis megaláznak, kicsúfolnak és tiltanak, akkor nem mindegy, hogy ronda vagy szép lánytól kapja az ember.
2014. ápr. 21. 15:11
13/16 anonim válasza:
De még mindig nem fogod fel, hogy azzal nem kötelezel és nem is buzdítasz senkit semmire, hogy nagy kegyesen adsz esélyt a csúnya lányoknak?
14/16 anonim válasza:
Istenem! Kétlem, hogy veled lenne a baj. Szerintem a lehető legeljényeztetebb lányokat fogtad ki. Ne add fel. Mindenki megtalálja élete párját. Lehet. Hogy fogsz még, ilyen lányokkal találkozni. De Sosem szabad feladni. És az ostoba és elkényeztetett lányok miatt ne legyél más, mint aki vagy.
15/16 anonim válasza:
*Mindenki megtalálja élete párjàt*ekkora hulyeséget.
16/16 anonim válasza:
Én legalább írtam valamennyire értelmes dolgot. Te meg csak azt, amit én. Gratulálok. Majmolos h*lyegyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!