Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A lányokkal hogyan lehet...

A lányokkal hogyan lehet egyáltalán barátkozni is közelebbi kapcsolatba kerülni, ha eddig minden lány rondának tartott eddig?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 26. 13:40
 1/10 anonim ***** válasza:
Barátságnál nem számít hogy nézel ki.
2014. ápr. 26. 13:43
 2/10 anonim ***** válasza:
Olyan lányokkal kell próbálkozni, akiknek a belső érték fontosabb, mint a külső. :)
2014. ápr. 26. 13:44
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát volt egy lány, akivel csak fb-n cseteltem és azt írta egy idő után, hogy nagyon jó fej vagyok, 10/10-es személyiség, aztán tali után valahogy már a külsőmet látva őt sem érdekeltem úgy igazán és míg korábban bírta a pimasz poénjaimat, addigra már megsértődött ezeken is, ami egyértelmű, hogy a külsőm miatt van. Szóval én ezek után nem tudom hogyan lehetnék barátja is lánynak, ha ennyire a külsőt függ minden.
2014. ápr. 26. 13:46
 4/10 anonim ***** válasza:
Ne általánosíts egy lány miatt. Nekem több olyan fiú barátom van, akivel nem járnék, és nem vonzódok hozzá, de barátnak kitűnő. Mert őszinte, jófej és megbízható. És egy havernál ez sokkal-sokkal fontosabb, mint hogy mennyire helyes. :)
2014. ápr. 26. 13:49
 5/10 anonim ***** válasza:
Hogy nézel ki kérdező?
2014. ápr. 26. 14:05
 6/10 anonim ***** válasza:
hát... tudod a siránkozás sem egy túl pozitív dolog a szemünkben
2014. ápr. 26. 14:15
 7/10 A kérdező kommentje:
De a többi lány pusztán külsőm alapján még ismerkedni sem akar velem! Nincs itt semmi általánosítás, ezek tények, ha nem tetszik, akkor legyetek kevésbé felszínesek lányok!
2014. ápr. 26. 15:48
 8/10 anonim ***** válasza:
talán mert egy hülye pénisz vagy. Kit érdekel akkor a külső?
2014. ápr. 26. 15:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát, amit mondtál az tökéletes általánosítás. Nekem személy szerint mindig rosszul esik, ha ilyeneket mondanak, mert pár buta liba miatt engem, és még sok normális lányt is leminősítenek.
2014. ápr. 26. 17:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Nálam, meg pont az a baj, hogy csak barátkozni szeretnének velem a lányok... Bár nem csoda, hiszen ronda vagyok.. 17/F
2014. ápr. 27. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!