A lányokkal hogyan lehet egyáltalán barátkozni is közelebbi kapcsolatba kerülni, ha eddig minden lány rondának tartott eddig?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 26. 13:40
1/10 anonim válasza:
Barátságnál nem számít hogy nézel ki.
2/10 anonim válasza:
Olyan lányokkal kell próbálkozni, akiknek a belső érték fontosabb, mint a külső. :)
3/10 A kérdező kommentje:
Hát volt egy lány, akivel csak fb-n cseteltem és azt írta egy idő után, hogy nagyon jó fej vagyok, 10/10-es személyiség, aztán tali után valahogy már a külsőmet látva őt sem érdekeltem úgy igazán és míg korábban bírta a pimasz poénjaimat, addigra már megsértődött ezeken is, ami egyértelmű, hogy a külsőm miatt van. Szóval én ezek után nem tudom hogyan lehetnék barátja is lánynak, ha ennyire a külsőt függ minden.
2014. ápr. 26. 13:46
4/10 anonim válasza:
Ne általánosíts egy lány miatt. Nekem több olyan fiú barátom van, akivel nem járnék, és nem vonzódok hozzá, de barátnak kitűnő. Mert őszinte, jófej és megbízható. És egy havernál ez sokkal-sokkal fontosabb, mint hogy mennyire helyes. :)
6/10 anonim válasza:
hát... tudod a siránkozás sem egy túl pozitív dolog a szemünkben
7/10 A kérdező kommentje:
De a többi lány pusztán külsőm alapján még ismerkedni sem akar velem! Nincs itt semmi általánosítás, ezek tények, ha nem tetszik, akkor legyetek kevésbé felszínesek lányok!
2014. ápr. 26. 15:48
8/10 anonim válasza:
talán mert egy hülye pénisz vagy. Kit érdekel akkor a külső?
9/10 anonim válasza:
Hát, amit mondtál az tökéletes általánosítás. Nekem személy szerint mindig rosszul esik, ha ilyeneket mondanak, mert pár buta liba miatt engem, és még sok normális lányt is leminősítenek.
10/10 anonim válasza:
Nálam, meg pont az a baj, hogy csak barátkozni szeretnének velem a lányok... Bár nem csoda, hiszen ronda vagyok.. 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!