Van olyan lány, aki biszex fiúval komoly kapcsolatba benne lenne?
19 eves bi srac vagyok.
Szerintetek lehet biszexkent komoly kapcsolatot kialakitani lannyal, ugy hogy a lany tud mindent? :)
Elsosorban lanyok velemenyet varom, korral! :)
Benne lennék, de mégsem. Izgat 2 pasi látványa együtt, de mégsem merném bevállalni... Nem tudom miért, talán túl gátlásos vagyok.
18/L
Én simán benne lennék, ha nem lennék halál szerelmes a páromba (fél éve már az élettársam :)), 21 vagyok.
Amúgy a páromról is tudom, hogy volt már pasival, egyszer részegen elkottyintotta, de azóta is tagadja - én viszont meg tudom állapítani, mikor mond igazat, meg mikor csak poénkodik, még akkor is, ha részeg. Na ő akkor az igazat mondta :)
Borzasztóan izgatna két pasi látványa, de ő hallani se akar róla, akkor se, ha csak néző lennék.
Egyébként pedig nekem szokta engedni az ujjazást is, meg néha a dildóhasználatba is belemegy (mármint hogy én csinálom neki a fenekébe), nem igazán értem, szerintem szégyenlené...
Namost persze fiu is.es lany is.egyszerre..max rovid ideig..... . De ha a egyikojuknek sem problema, akkor nincs gond
Am itt telleg nem szexre gondolok, meg nem harmas dolgokra,hanem komoly kapcsolatrol.
eddig az ilyen kérdésekre mindig leugatos válaszok jöttek,hogy a nőknek pasi kell,meg pfuj,stb...
szerintem ezeknek a váaszoknak is a nagy része kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!