Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudok szerelmeslenni de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok szerelmeslenni de már nagyon szeretnék komoly kapcsolatot akkor járjak olyannal aki iránt semmit nemérzek vagy mit tegyek?

Figyelt kérdés

2013. júl. 19. 15:24
 1/5 ASOT ***** válasza:
Leszel te még szerelmes.
2013. júl. 19. 15:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Amíg nem érzel valamit , nincs olyan akivel járnál, nem kell járni senkivel. Szerintem olyan 13 éves lehetsz:) Majd leszel szerelmes, ne aggódj!!:) És majd egyszercsak lesz valaki, aki viszont szeret:):) Nem kell /Nem kötelező azért járni valakivel azért, mert most az a "menő".. Nem maradsz ki semmiből, hogyha vársz, amíg találsz magadnak megfelelő párt:) Am komoly kapcsolattal még ráérsz, de komolyan:):) "Menő, meg azt várják el, különben kinéznek a közösségből" Ez nem jó felfogás. Nulla vonzódással fölösleges dolog szerintem belemenni egy kapcsolatba.
2013. júl. 19. 15:34
 3/5 anonim ***** válasza:
*Ja és ne azért akarj kapcsolatot, mert "a többieknek már van", hanem csak azért, és majd csak akkor, hogyha szerelmes leszel. Ráérsz még 20 fökött is párt találni. És erőlködve meg úgyse leszel szerelmes XD Ha nincs senki, aki tetszik, meg irányából is van valami ilyen, addig nem kell járni senkivel:)
2013. júl. 19. 15:36
 4/5 A kérdező kommentje:
mindjárt 18 leszek és az hogy már 2 srác miatt remegve sírtam mert 14 éves koromtól szerelmes vagyok a másik meg nagynehezen megtetszett és egyiket se kaptam meg ... szerintem nem ártana ezek után .. ezért van a kérdés így lehet érthetőbb
2013. júl. 19. 16:03
 5/5 anonim ***** válasza:

plátói szerelmek a versben nagyon jók, de ne keverjük a valóssal, nem úgy kell szerelmesnek lenned, hogy kinézel valakit, aztán semmi, ezért írték azt amit, jogosan

miért akarsz járni valakivel, ha nem akarsz egyáltalán komoly kapcsolatot, ne járj senkivel, N

2013. júl. 19. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!