Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt még valaki, aki...

Van itt még valaki, aki folyamatosan csalódik a nőkben? Tényleg parasztul kell lenni velük, hogy komolyan vegyenek?

Figyelt kérdés

Az egyik összevissza dugogat másokkal a randik között, majd a végén be is jelenti mindezt. A másik drogozik és visszatámolyog az exéhez, amikor az füttyent neki. A harmadik hónapokig hülyít, majd eltűnik. A sokadik mai napig hülyít, csillagokat lehozom érte, de semmi nem jó neki. Miért vagyok ilyen szerencsétlen a szerelemben? Nem érdemlem a szerelmet? Komolyan parasztul kell bánni velük, hogy komolyan vegyenek? Kezdek besokallni. Vége lesz ennek egyáltalán egyszer, vagy egyedül fogok felfordulni?

(Az "ilyen felfogással ja" válaszokat kérném hanyagolni, nem magától alakult ki ez bennem, sok csalódás kellett hozzá.)

2014. máj. 2. 19:19
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Ma már kifejezetten káros gyerekeknek magyar népmesét olvasni. Mindig az van bennük hogy jó tett helyébe jót várj. Hát ez már nagyon idejétmúlt.
2014. máj. 2. 20:00
 32/36 anonim ***** válasza:
Egy biztos, unalmas, tutyimutyi pasi nem kell a nőknek, még ha az rendes kedves és normális életű is. A nők izgalmakra vágynak, különben unatkoznak. Mondjuk én biztos nem fogok a kedvükért bándzsi-dzsámpingolni.
2014. máj. 2. 20:04
 33/36 anonim ***** válasza:

32

Pedig meg kell tenni, nagy buli :)

[link]

2014. máj. 2. 20:07
 34/36 A kérdező kommentje:

Nem én pontoztam le a 62%-os válaszadót (mivel itt sem voltam), de további szép estét neki!

Úgy látom, ő sem nagyon olvasta el, amit írtam. Cserébe miért értelmezzem a válaszát?! ;)

2014. máj. 2. 20:08
 35/36 anonim ***** válasza:
Nem parasztnak kell lenni, hanem pimasznak. A paraszt tényleg paraszt. A pimasz tudja, hogy mikor kell beszólni, miközben úriember.
2014. máj. 2. 20:09
 36/36 anonim ***** válasza:

Az ilyen nyomi csajokat hagyni kell a susnyába.

"Csillagokat lehozom érte" na itt a bibi. Azt nem egyből kell. Először csak finoman, keveset a kedvére tenni, de nem megalázkodni előtte. Ha megalázkodsz, akkor a csaj látja, hogy a lábát törölheti beléd. Miért ne használna akkor redszeresen lábtörlőnek?

2014. máj. 2. 20:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!