Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt még valaki, aki...

Van itt még valaki, aki folyamatosan csalódik a nőkben? Tényleg parasztul kell lenni velük, hogy komolyan vegyenek?

Figyelt kérdés

Az egyik összevissza dugogat másokkal a randik között, majd a végén be is jelenti mindezt. A másik drogozik és visszatámolyog az exéhez, amikor az füttyent neki. A harmadik hónapokig hülyít, majd eltűnik. A sokadik mai napig hülyít, csillagokat lehozom érte, de semmi nem jó neki. Miért vagyok ilyen szerencsétlen a szerelemben? Nem érdemlem a szerelmet? Komolyan parasztul kell bánni velük, hogy komolyan vegyenek? Kezdek besokallni. Vége lesz ennek egyáltalán egyszer, vagy egyedül fogok felfordulni?

(Az "ilyen felfogással ja" válaszokat kérném hanyagolni, nem magától alakult ki ez bennem, sok csalódás kellett hozzá.)

2014. máj. 2. 19:19
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
59%

szeretném megköszönni a többi nőtársam nevében is az általánosítást pár hülye 3,14sa miatt. igazán, mindannyian megérdemeljük.

igen, te legyél paraszt velük, nekünk meg maradnak az igazán normális pasik, akik képesek normálisan viszonyulni hozzánk.

én sem voltam szent, sőt, de olyan pasim van, akinek eszébe sem jutna így beszélni a nőkről, vagy így állni hozzájuk, többek közt hozzám is. rendes, normális, józan életet él és én vagyok neki a 3. barátnője, pedig 26 éves.

szóval ha én képes voltam hinni abban és nem általánostani, hogy maradtak még normális pasik, akkor egy fiútól is elvárom ugyan ezt.

2014. máj. 2. 19:45
 22/36 anonim ***** válasza:
Pedig változni muszáj... és nem csak a csajok miatt.
2014. máj. 2. 19:45
 23/36 A kérdező kommentje:
Magam miatt igen, változnék. De annak érdekében, hogy valaki elfogadjon, már nem. Az csak álca, ami lehull idővel.
2014. máj. 2. 19:47
 24/36 anonim ***** válasza:
2csak azt szeretném, hogy ne kelljen megváltoznom ahhoz, hogy el tudjanak fogadni potenciális pasijelöltként." ez így korrekt, viszont a kérdésed előítéletes
2014. máj. 2. 19:48
 25/36 A kérdező kommentje:
Nem előítélet ez, csak totális elkeseredettség, amit ráadásul meg sem tudok beszélni másokkal, révén senkit sem érdekel (a kispárnám meg hű társ a hallgatásban, csak elég szótlan típus...)
2014. máj. 2. 19:50
 26/36 anonim ***** válasza:

a hülye pi-cha, a drogos, a szédítő sem én voltam, te pedig úgy írtál, mintha minden nő ilyen lenne. ez a te legnagyobb hibád.

gondolkozz el azon, hogy miért pont ilyen típusú csajok keltették fel a figyelmed.

2014. máj. 2. 19:50
 27/36 anonim ***** válasza:
Nagyon aktuális. Itt ülök a gép előtt a lakásban, soha nem emeltem fel a hangom, és azt hallgatomom, ahogy a felettem lakó arrogáns kis pöts magából kikelve üvöltözik a barátnőjével (aki amúgy nem rossz csak kinézetre), "takarodj", meg "gondokozzááá mááá", stb. És nem először. Na és mégis estére neki jut pi.na nekem meg nem.
2014. máj. 2. 19:52
 28/36 A kérdező kommentje:
Akkor viszont idéznék: "egyikre sem volt ráírva, hogy ilyen". Magam sem vagyok ilyen, mint amilyen stílusban a kérdés íródott, de már nem tudok mit kezdeni az érzéssel és így robbant ki belőlem. Ez van.
2014. máj. 2. 19:53
 29/36 anonim ***** válasza:

persze, az exemre sem volt ráírva, hogy egy idióta pöts, mégsem általánosítok, hanem továbblépek, mondjuk olyanhoz, aki így szeret, ilyennek fogad el. más típusú pasit kerestem, ami azt jelenti, hogy teljesen máshol is keresgéltem, mint előtte. neked is ezt kellene tenned, ahelyett, hogy azon gondolkozol, hogy hogyan utálhatod őket és hogyan csinálj magadból idiótát ilyen kérdések által.

aki fölött üvöltöznek: ennek én is tanúja voltam a másik lakásomban, de ott volt gyerek is. ilyen ez. van akinek ez kell, de NEM MINDEN NŐNEK!!! szóval nincs igazad és ha azt hiszed igen, akkor fogj kezet a kérdezővel és sírjátok tele a kispárnáját, azt hallottam jó hallgatóság.

2014. máj. 2. 19:58
 30/36 anonim ***** válasza:

várom a további lepontozást, megszoktam, hogy ezen az oldalon csak a fiúcskáknak lehet igazuk és mindenki, aki ellentétes véleménnyel van az övékkel, esetleg megpróbál józan észre bírni titeket az hazudik és nincs igaza.

én itt befejeztem.

2014. máj. 2. 19:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!